Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Rusku se občas propadají silnice, lidé to moc neřeší (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)
Ačkoliv většinou vypadá asfaltový povrch pevně, ve skutečnosti tomu tak být nemusí.

Představte si situaci, že se pomalu šouráte v koloně, když tu se kousek od vašeho vozu začne díra ve vozovce nápadně rychle zvětšovat. Jak se zachováte? Zřejmě se budete snažit ostatní účastníky provozu o situaci informovat s cílem zamezit nepříjemnostem či zraněním. Inu, ne vždy je bezpečnost na prvním místě.

Situace, kterou vidíte v přiloženém videu, se nedávno odehrála v ruském městě Ťumeň. Ačkoliv se v jednu chvíli část povrchu vozovky úplně rozpadla a vytvořil se zhruba šest metrů široký kráter, někteří řidiči se nechali vystrašit a místo toho, aby rychle uvolnili přilehlou oblast, reagovali na výzvy ostatních účastníků provozu velmi laxně. Strach z pádu do obrovské jámy navíc neměli ani řidiči aut v protisměru, kteří ji okázale ignorovali.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)
11. 5. 2014 16:14
Re: Blesk na hlavní stránce
Ja som sa k tomu vyjadril kriticky uz minule....bohuzial peniaze su pre auto.cz vsetkym, co tam po povesti :-!
10. 5. 2014 06:32
Blesk na hlavní stránce
Prosím zrušte články vedoucí na blesk.cz z hlavní stránky! Je to hnus takhle prznit server o autech bulvárem :-!
Kdo se ke mě přidá ?
Avatar - kosmonaut
10. 5. 2014 02:47
Zase rusáci
Dejte pokoj s těmi videi, nebylo těch rusáků už dost? Když není o čem psát, tak běžte a otestujte nějakou sousedovu ojetinu. To přitáhne mnohem víc diskutujících. Věnujte se věcem pro autoserver zajímavým, ne hovadinám z Ruska.
Stejně tak ty články od Blesku na hlavní stránce. Já rozumím, že tam musíte nějaké odkazy naflákat, ale proč proboha bulvár a mobilní telefony? Vždyť pod tím ani nikdo nediskutuje. Když už to nesmí být ze světa aut, tak tam alespoň hoďte sport, nebo zprávy a komentáře sakra. To přece Blesk vlastní taky, tak to vyjde zcela nastejno.
10. 5. 2014 00:26
Re: hehe
to je tak deb*ilni a zbytecnej clanek ze se pod to radeji nikdo ani nepodepsal.
9. 5. 2014 22:54
Re: no a ?
No a Tesla se propadá do ztráty.