Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Varování: Masturbace za volantem může zabíjet

Michal Fokt
Diskuze (21)
Nepozornost při řízení může mít různé důvody a tragické následky. Jistý muž z Detroitu takhle doplatil na sledování porna...

Znáte ty vtipné poznámky, ať si nehrajete s pindíkem, nebo vám upadne, popřípadě oslepnete? Možná na tom opravdu něco bude - masturbace totiž prokazatelně může způsobit smrt. Tedy minimálně v případě, že se jí věnujete při řízení auta. Internetem teď obíhá zpráva, že na ni doplatil jistý 58letý obyvatel Detroitu.

Ten se při jízdě ve své Toyotě, v půl čtvrté ráno, nepřipoután a se staženými kalhotami, při sledování porna na smartphonu "nevěnoval řízení", jenže při tom ztratil nad vozem kontrolu, Toyota se převrátila, řidiče katapultovala střešním oknem a muž se na místě zabil. Informaci potvrdila policie a její zástupce k tomu poznamenal, že se dnes lidé za volantem rozptylují při řízení různými, těžko uvěřitelnými způsoby. Nejsou to zdaleka jen "oblíbené" textové zprávy, evidují se případy čtení knih, aplikace make-upu, provádění osobní hygieny a další neuvěřitelné činnosti, přičemž počet případů prý narůstá, jak se zvyšuje množství technických novinek kolem nás. Mr. Bean by se možná divil...

Co se dotyčného pána týče, ten to povýšil na úplně nový level, ale popravdě řečeno, jsou mnohem méně příjemné situace, předcházející smrti, takže z toho vyšel ještě vcelku dobře. Každopádně "doma to určitě nezkoušejte", příště by to mohlo skončit mnohem hůř.

Michal Fokt
Diskuze (21)
Avatar - Pekelná Micinka
31. 1. 2016 13:26
Vylovení, odbahnění, vysušení.
Sex jedine se zataženou parkovací brzdou. ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
31. 1. 2016 13:22
Re: No...
:yes: :-)
31. 1. 2016 05:57
Re: No...
Ty měníš nicky jak neúspěšná herečka jména, šviháku ;-)
31. 1. 2016 05:56
Re: Mě masturbace za volantem ještě nezabila
Už jen způsob příspěvku ukazuje jakej jsi "borec" :-!
31. 1. 2016 05:53
Naprosto imbecilní titulek...
...k Bleskem smrdícímu článku. Některý absolutně De*ilní reakce však ukazují, že tento druh článků si tu svý obdivovatele najde.

Michale, ty jsi změnil redakci a teď chceš předvést jakou "novinařinu" jsi si osvojil???