Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vaše auto v testu Auto.cz: Dodge Viper SRT10

Libor Zezulka
Diskuze (76)
Naše myšlenka testovat vaše vozy se setkala s příznivým ohlasem. Takřka okamžitě jsme proto vyrazili na první zkušební jízdu. Čekal nás Dodge Viper SRT10. Podívejte se video ochutnávku.

Před necelými dvěma týdny jsme vás požádali, abyste nám pomohli rozšířit záběr testů Auto.cz o automobilové lahůdky, které dosud neprošly naším testem.

Již během prvních hodin od zveřejnění zprávy se nám sešlo několik zajímavých nabídek na vyzkoušení luxusních i sportovních vozů, za něž vám patří dík. Nelenili jsme a domluvili první zkušební jízdu. Upřímně řečeno, začátek naší spolupráce nemohl dopadnout lépe.

Ještě než nad Českou republikou převzala vládu zima, prohnali jsme klasický americký sporťák Dodge Viper SRT10 v provedení Convertible (kabrio). Test včetně fotografií, videa a zkušeností majitele zveřejníme příští pondělí.

Prozatím vám nabízíme alespoň ochutnávku koncertu desetiválce 8.3 litru s výkonem 500 koní, který si můžete prohlédnout na videu. Rádi bychom rovněž připomněli, že uvítáme jakékoliv další nabídky na test zajímavých vozů. Více se dočtete v původním článku.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (76)
21. 11. 2005 19:57
Re: Další OTka
Souhlas... zejména ta FordKA je skvělá... Lux sedí :-) :yes: Na Fiátka pozor... aby neskončil pozvolna jako brouk...
21. 11. 2005 19:47
Re: bez titulku
Asi ne, ale zkus ho...
21. 11. 2005 19:32
Re: bez titulku
Pusť si B.B. Kinga... tomu je osmdesát a vydal novou desku. Dokonalej zvuk. :yes:
21. 11. 2005 19:27
Re: bez titulku
:-) Ok... také jsem sluchař... jen mi to přišlo jako povzdech kluka, co přišel domů z kuliček a čekaj na něho doma tři parádní angličáky. Představil jsem si, jak jezdíš s tím Pagani po koberci a děláš - vrrrrrr :-) ;-) :yes:
21. 11. 2005 19:10
Re: bez titulku
Ixixixi, tohle není server pro mateřský školky... to, jak startuje Pagani Zonda nebo SL 55 AMG je tak důležitá skutečnost, asi jako jestli zejtra nastartuješ tu svou šunku před barákem nebo ti k tomu kotelník bude zas muset půjčit kliku. I když... myslím, že ti je spíš tak kolem 14ti, viď. Tak to se omlouvám... v tom věku jde zatím jen o zvuk ;-) :yes: