Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vedení Škody Auto: Superbu zůstane deštník, výbava se omezovat nebude

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
Výbava Škody Superb se omezovat nebude. Deštníky zůstávají.

Boleslavská automobilka nebude vyrábět v porovnání s dalšími koncernovými vozy auta s horší výbavou. V listu Škodovácký odborář to uvedl šéf Škodovky Winfried Vahland.

"Naše vozy se nebudou ochuzovat. Když jsme vyndali ze Superbu deštník, tak jsme ho zase rychle vrátili. Náš Superb musí mít pohodlná madla, deštník a velký kufr. To si nenecháme nikým vzít," uvedl Vahland. Média v polovině října informovala, že koncern Volkswagen nařídil Škodovce omezovat výbavu. Hospodářské noviny tehdy uvedly, že vedení koncernu spustilo dříve naznačovaný tlak na Škodovku - vybavení škodovek mělo být chudší než výbava volkswagenů. Zákazníci totiž začali dávat přednost levnějším škodovkám se stejnou výbavou jako mají dražší volkswageny.

Vysvětlení ohledně omezování výbavy chtěl na nedávném zasedání Světové koncernové rady předseda odborů Škody Auto Jaroslav Povšík přímo po předsedovi představenstva koncernu VW Martinu Winterkornovi. Podle jeho vyjádření je ale jasné, že k omezování nedojde.

"Dá se však předpokládat, že vlajkové lodi firmy mohou být jinak vybavené. Rozhodně však tyto vozy nebudou nijak ochuzené a už vůbec ne v horší kvalitě," řekl Winterkorn odborářům.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
20. 11. 2010 00:01
Re: Nový článok...
>:D
19. 11. 2010 20:29
Re: Logicky paradox koncernu VW
Ze by ses pochlubil cim jezdis, at si udelam predstavu jaky jsi idiot? :-)
19. 11. 2010 20:24
Re: marketing
Ty jses siroka verejnost? :-)
19. 11. 2010 19:20
Re: nadrz..
kvůli velikosti nádržky na ostřikovací kapalinu sis radši koupil fábyji v kombajnu ne? >:D
19. 11. 2010 17:42
Re: skoda
Preklep 2x za sebou? To nie je preklep. To je rýchlejšia klávesnica ako tok myšlienok.