Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Audi TT Roadster se ukazuje poprvé detailněji

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Je to již nějaká chvíle, co se oficiálně představilo Audi TT Roadster. Nyní se ale objevuje video, které ukazuje detaily, sklápění střechy i další zajímavosti vozu.

Audi TT považujeme za povedený vůz, který dokáže zaujmout nejen vzhledem, ale i jízdně. Možná byste v něm však chtěli být lépe viděni, nebo si rádi užíváte vítr ve vlasech. V tom případě samozřejmě nechybí ani varianta Roadster, která se představila minulý rok v Paříži.

Nyní však automobilka zveřejnila propagační video, na kterém vůz představuje detailněji. Uvidíte, jak se střecha stahuje v deseti sekundách, jak automobil svítí, jak vypadá v interiéru a mnoho dalších věcí. Otázkou tak zůstává, jestli vás TT Roadster dokáže zaujmout podobně, jako hezky zpracované video.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
15. 4. 2015 08:19
Re: TT
To ale nebude autem ;-)
Avatar - AUDIRS6
14. 4. 2015 22:03
Re: TT
preboha !!!! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] to snad nie ! :-O - mozno na 1. a 2. gen..., ale na tuto ? alebo si myslis, ze pre tych teplosov sa to stalo tak oblubene, ze uz im ani ta zväcsena "ostrost" tohoto modelu nevadi ??? >:D
14. 4. 2015 21:38
TT
No ja neviem, v TT som sedel raz, a cítil som sa v tom aute všelijak, len nie dobre. Stále som mal pocit, že by som naň skôr nachytal 10 teplošov ako jednu peknú babu.
14. 4. 2015 15:56
Poprvé?
Nebyla náhodou v únoru prezentace na Mallorce?
Avatar - Magister
14. 4. 2015 13:39
Re: pekne
Něco mi na tom chybí. Možná je to moc moderní. Mi se více líbí retro styl BMW Z4 nebo Mercedesu SLK.