Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Buemi vs. japonský pořadatel, aneb skrytá rizika charitativních akcí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Během předváděcí akce týmu Red Bull v Japonsku se odehrála hrozivě vypadající nehoda. Střet pořadatele s monopostem F1 měl ale šťastný konec.

Při Red Bull Roadshow v japonské Čibě se odehrála kolize, kterou můžeme díky jejímu konci označit za kuriózní a ne tragickou. Při demonstrační jízdě monopostu F1 se jeden z pořadatelů rozhodl přeběhnout silnici na tom nejméně vhodném místě.

Zpoza nafukovací brány Red Bull pořadatel vběhl přímo pod kola monopostu, který řídil pilot stáje Toro Rosso Sébastien Buemi. Běžící muž se zachránil duchapřítomným výskokem a srazil se tak jen s krytem motoru. Po nárazu, který jej přetočil dopadl na zem. Po chvíli se muž zvedl a po svých odešel.

Podle dostupných informací má japonský kamikadze jen drobná poranění. Vyděšený švýcarský jezdec se k nezvyklé kolizi nedokázal vyjádřit: „Neumím to okomentovat, dokud Red Bull celý incident neprošetří.“

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
7. 6. 2011 11:39
Re: Jsem jediny...
No jasně, taky je to to nejlepší, co můžeš udělat ve chvíli, kdy se na tebe * auto a ty už mu nemůžeš utéct. Kdyby to byla sázka, tak by podle mého šel spíše šipkou do kotoulu, takhle to auto nemohl přeletět(ani nepřeletěl)... :-!
Avatar - Czerwik
6. 6. 2011 16:51
au
toho musela dobre * bolieť >:D
Avatar - LEGOPARK
6. 6. 2011 15:42
Re: Jsem jediny...
Presne tak! Ziadne prebiehanie pred F1, ale chcel ju preskocit. Evidentne adrenalinova stavka.
Avatar - misoo
6. 6. 2011 12:52
spion ferrari
podla mna to bol spion od ferrari, pocas incidentu sa mu urcite podarilo zozbierat zopar cennych dat... :yes: :-)
6. 6. 2011 12:31
Jsem jediny...
...komu se zda, ze se ten clovek pokousel monopost preskocit??