Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: driftování v BMW M5

Libor Zezulka
Diskuze (181)
Co byste řekli na trochu driftování před víkendem? Na videu si můžete prohlédnout, co umí auto se silným motorem a pohonem zadních kol.

Pokud patříte mezi příznivce a obhájce zadní hnané nápravy coby jediného prostředku, tedy samozřejmě ve spojení s patřičně silným a nejlépe benzínový motorem, zajišťujícího opravdu zábavnou jízdu, bude se vám tohle video z YouTube líbit. Starší generace BMW M5 se na něm s velmi zručným řidičem za volantem prohání v řízeném smyku mezi barely.

Dokážete-li své BMW ovládat stejně dobře jako řidič na videu, máte náš obdiv. A jestli jste své řidičské umění zvěčnili na videu, nahrajte jej na YouTube nebo Google video a pošlete nám odkaz. Rádi vaše řidičské dovednosti ukážeme ostatním čtenářům Auto.cz.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/EuLn6lRKUiY" style="auto"}

Libor Zezulka
Diskuze (181)
26. 8. 2006 20:37
DRIFTAŘI VŠECH ZEMÍ, BOJTE SE
protože driftařskej ráj, jak tu čtu, je nepochybně v Česku... a koukám, že fakt každej druhej tu driftuje snad i u čerpací stanice. No, tak to si člověk počet´... napadá mě, jestli se nedávnej průzkum o věku přispěvatelů na diskuzi nesek o jeden řád... Odhad bych to tak kolem 12ti let... v průměru. Tak, pokud, brácho, máš dokonalý driftařský zážitky... z klouzačky u vás na kopci za barákem, pak bys měl vědět, že driftování je umění... zejména na suchu. Ty to nezkoušej... nemáš na to ani nářadí ani ruce. Nauč se pořádně jezdit a pořádně projíždět zatáčky. Driftování přenech závodním jezdcům... A místo sledování šotolinovejch driftů na monitoru... si někam zalez a nastuduj nový pravidla silničního provozu... aby tě jednou nějakým dokonalým driftem nepřevez´ městskej kovboj rovnou mezi bankrotáře. P.S. Panebože... jednomu kolegovi se nahoře při driftování rejžovýho nákypu zapletly prsty do jídelních hůlek, druhej mě tu přesvědčuje, že driftaři jezděj i u nich za kravínem... jo... jistě... tak driftuj, driftuj... ale bacha... vždycky s ochranou... ať si nevydriftuješ někde na mezi dvojčata :yes:
26. 8. 2006 20:22
Re: VNÍMÁNÍ DRIFTU
Prakticky nikdy jsem na civilní silnici nezažil, že by někdo driftoval... a pokud, tak se mu musela volat záchranka :-) Možná máš spolu se ZZ odřenou bradu od driftování... tedy od sledování driftování jinejch... na monitoru :-) ... tak, přiznám se, to raději tu peep-show ;-) P.S. Samozřejmě, že je to velké umění... píši to ostatně nahoře... ale je třeba umět odlišovat běžný život (kde drift je selháním...) od driftařské show... Nebo ty si snad myslíš, že ten co miluje koně, tráví život v cirkusu? :-) Ten na těch koních, Chargere, jezdí...
26. 8. 2006 20:16
Re: VNÍMÁNÍ DRIFTU
Nikdo nedriftuje... ten jásot zde... připadá mi to jako takový tango kolem peep-show :-)
26. 8. 2006 14:34
Re: Hm..
>:D >:D