Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Důchodkyně v citroënu jela na D5 v protisměru. Několik lidí bylo zraněno (video)

Jan Mička
Diskuze (83)
Nájezdy na dálnice jsou u nás sice obvykle dobře značené, přesto se ale občas někomu podaří najet do protisměru. Včera kvůli tomu byli na dálnici D5 zraněni lidé.

Nad situacemi z českých silnici občas zůstává rozum stát. V minulých letech se v hojné míře řešilo vybrzďování, v březnu letošního roku způsobil senior na Svitavsku nehodu hasičské cisterny, která zrovna jela k zásahu, o předjíždění odstavným pruhem a dalších prasárnách ani nemluvě. Další z podobných situací se stala včera na dálnici D5 u Ejpovic, kde důchodkyně v citroënu najela do protisměru a štrádovala si to směrem k Rozvadovu. Výsledek? Několik nehod a zranění lidé…

Podle informací Týdeníku policie, který na svých stránkách zveřejnil také přiložené video, došlo k incidentu včera okolo půl deváté ráno. První dopravní nehoda se stala na 71,5. kilometru dálnice, když se řidička fiatu snažila seniorce vyhnout a narazila do automobilu jedoucího ve vedlejším pruhu. Důchodkyně na nehodu nereagovala a jela dál i přesto, že do fiatu následně narazila octavia a její posádka musela být převezena na ošetření.

Řidička citröenu si své jednání uvědomila až okolo osmdesátého kilometru dálnice, kde se otočila a dále pokračoval ve správném směru. Okamžitě byla zastavena policií. Orientační dechová zkouška vyloučila přítomnost alkoholu u všech účastníků incidentu, samotné seniorce nyní hrozí až osmiletý trest za obecné ohrožení.

Zdroje: Týdeník policie,krimi-plzen.cz

Jan Mička
Diskuze (83)
20. 6. 2016 20:52
Re: O co jde - běžné???
No podle mě je to hlavně kráva pitomá, ale jestli chceš v jejím případě používat eufemismus soudružka tak prosím ;-)
Avatar - white label
18. 6. 2016 12:13
Re: Sakrblé s Kylie
V proti směru na dálnici měla určitě najeto nejvíc ze všech.
Avatar - rokyta.p
18. 6. 2016 00:54
Re: O co jde - běžné???
důchodkyně může být třeba invalidní nebo sirotčí ...
Avatar - twistedTSD
17. 6. 2016 00:40
Re: 70km
Chytali piráty spěchající do práce. To je jednodušší než zastavovat ženskou v protisměru.
16. 6. 2016 23:49
70km
70km je cca skoro hodina.....kde byla tou dobou policie? vrtulník.passaty ?