Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford Mustang Boss 302 zachycen v letu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Při testech na letošní závod série Grand-Am nečekaně vylétl z trati Ford Mustang Boss 302 a celou jeho nehodu se podařilo zdokumentovat.

V jedné ze zatáček okruhu Mid-Ohio Sports Car Course při testech na závod EMCO Gears Classic, který je součástí letošní série Grand-Am Rolex Sports Cars Series, opustil trať Ford Mustang Boss 302.

Celou nehodu zachytil Trevor Andrusko a jeho záznam nabízí detailní pohled na cestu závodního Mustangu týmu Rehagen Racing do bariéry z pneumatik. Za nehodou údajně není jezdecká chyba, ale selhání brzd. Pilot Mustangu z incidentu vyvázl nezraněn, ale jeho stroj nedopadl nejlépe.

Ford Mustang Boss 302 se do nabídky své značky vrátil s modelovým rokem 2012 a představuje nejvýkonnější a nejsportovnější verzi Mustangu s atmosférickým motorem. Jeho vidlicový osmiválec o objemu 5,0 litru disponuje výkonem 326 kW (444 k) a točivým momentem 517 Nm. Sílu motoru přenáší na zadní kola výhradně šestistupňová manuální převodovka a samosvorný diferenciál Torsen.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
13. 6. 2012 19:18
Re: další z YT videjí...
Tak nech tomu nej.ebu take strasne nazvy,ze si clovek mysli,ze sa naozaj nieco stalo,vole!
Avatar - twistedTSD
13. 6. 2012 18:46
Re: další z YT videjí...
Já bych se s nějakým tím videem smířil. Reklamy na trička na takovém serveru už mě trochu rozčilují...Ale ta úroveň a umístění některých reklam, to je tedy děs. :no:
13. 6. 2012 14:26
Re: další z YT videjí...
nikto ta nenuti citat tieto clanky ani ta nikto nenuti pozerat videa kde rusaci svietia sirkou do nadrze. pozri si len to co ta zaujimaa je po probleme
13. 6. 2012 09:17
Re: další z YT videjí...
Ano. Úplná sra*ka.
Avatar - Kolouš
12. 6. 2012 22:19
další z YT videjí...
aneb jak z uplnyho prdu udelat clanek...
Snad zalozim petici, resp. motivacni apel aby puvodni zakladatele auto.cz dali hlavy dohromady a zalozily beta verzi auto.cz se vsimm na co jsme po leta na tehto strankach byli zvykli. Uz bylo dost rusaku sviticich si sirkou do nadrze, cinanek odirajicich si auto v garazi, nebo tricek ralph loren za vyborne ceny. Sam sem chodim spise ze setrvacnosti a je mi lito, ze kdysi vyborny web o autech se stal stokou reklam a lacinych clanku