Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Je Nissan X-Trail skutečně sedmimístný? A brzdíme!

Martin Machala
Diskuze (16)
V rámci srovnávacího testu s Renaultem Kadjar jsme Nissan X-Trail podrobili zatěžkávací zkoušce – je třetí řada vůbec použitelná? A taky jsme dupli na brzdu.

Video se připravuje ...

Jednu věc francouzský sourozenec Nissanu X-Trail zkrátka neumí – kadjar je vždy jen pětimístný. Nakolik je ovšem nissan skutečně velkoprostorový, přesněji řečeno sedmimístný, zkouším právě ve videu. Myslím, že jsem si při natáčení natáhl sval…

Ve druhé části se pak můžete podívat, jakým způsobem testujeme brzdy, respektive určujeme brzdou dráhu. Jako v případě jiných měřících disciplín se i zde spoléháme na GPS zařízení racelogic.

A jak dopadl celý srovnávací test, to se dozvíte už zítra na Auto.cz!

Martin Machala
Diskuze (16)
19. 8. 2016 16:44
Re: to jsem zvedavej
Příšernej redaktor který neumí několikrát po sobě vyslovit banální jméno auta :no: :no: :no: .Navíc Kadjar se srovnává s Qashqai a ne o třídu větším autem,trapný redaktor-vyhodit :no: :no: :no: Kadjar :yes: :yes: :yes:
Avatar - pumpkin
19. 8. 2016 09:56
Opakovaný vtip
Fakt treba pripomínať staré známe, že opakovaný vtip NIE JE vtipný? Nebudem redaktorovi nadávať, to prenechám tunajším krčmovým expertom, ale 4x akože nevedieť vysloviť Kadjar je fakt trápne a na facku.
19. 8. 2016 09:08
Machala
Jo, tentokrát to Machala rozjel v plné polní, tak aby bylo patrné, co si nestranní redaktoři o nekoncernových autech myslí...

Nicméně MACHALO, i moje dvouletá dcera umí vyslovit název toho...Renaultu, zvlášť po tom, co na to auto běžela poměrně masivní reklamní kampaň a byl ten název slyšet v zásadě všude.

Tedy MACHALO, děkuji za dostatečné upozornění na skutečnost, že jsi hloupý a že tedy se již na příště nemá cenu zabývat čímkoliv co od tebe vzejde.

Ať se daří hlupáku.
Avatar - Joky
19. 8. 2016 07:45
Kodiaq
Takže až bude test Kodiaq: na rozdíl od nedávno testovaného Nissanu....
19. 8. 2016 07:40
Stop kritice, ja chvalim :)
V zaplave kritickych reakci bych chtel tentokrat podekovat, ze se p. Machala konecne venoval praktickemu testu, na ktery staci. Brzdit je nastesti snazsi, nez se umet rozjet!
:yes: