Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když se jízda po zadním kole nepovede...

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Po zadním kole se dá jet prakticky s čímkoliv od mopedu až po supersportovní silniční stroj. V každém případě se ovšem jedná o nebezpečný kaskadérský kousek.

Jízdu po zadním kole trénuje s většími či menšími úspěchy většina malých kluků od prvních okamžiků, kdy mají pocit, že jsou pány svého jízdního kola. Řada z nich pak své snažení přenese i na motorku.

Výsledkem mohou být směšné poskoky s předním kolem jen pár centimetrů na asfaltem nebo perfektní wheelie. Vždy se ovšem jedná o nebezpečný kousek, který může dopadnout špatně a tvrdě nejen pro samotného jezdce a jeho stroj, což velmi dobře dokumentuje tato kompilace.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
8. 6. 2016 21:54
Som sa pobavil
Tak im treba! Za ohrozovanie ostatnych by im bolo treba este rozbit drzku! :-)
8. 6. 2016 16:18
Re: Ještě víc !
az na par pripadov to skusali na opustenych poloprazdnych cestach a aj tych par co to robilo na otvorenej ceste neslo nejak extra rychlo. Par skrabancov no :-!
Avatar - speedfred
8. 6. 2016 16:13
Re: Ještě víc !
mám pocit,že k demencii nemáš ďaleko s takýmto prispevkom.
8. 6. 2016 15:08
Ještě víc !
Je Vás Moto-deme.ntů pořád moc a moc. 8-s Když už nejste vhodný typ pro "zodpovědný život" tak to prostě "dejte naplno".... nejlépe do zdi, ze skály, z mostu.... BUDE Z VÁS LEGENDA ! Srabi, ukažte všem jak zatočíte z vlastním životem ! Hlavně pouze s vlastním......když už ! Chudáci manželky takovýchto moto-vollů....
8. 6. 2016 12:53
Záchrana
Není od věci mít připravenou nohu na zadní brzdě, jinak je to fakt dost loterie