Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Letíme na Dakar! Posíláme poslední pozdrav z Česka.

Jan Mička
Diskuze (4)
Historická událost je tady – vůbec poprvé se zúčastníme slavné Rallye Dakar. Posíláme poslední letošní pozdrav z Česka a vyhlašujeme vítěze tipovací soutěže s Buggyrou.

Účast člena redakce Auto.cz na slavné Rallye Dakar zajistil tým Tatra Buggyra Racing, se kterým objedeme celou soutěž od začátku až do konce. V řeči čísel to znamená, že od 2. do 16. ledna ujedeme více než 9.000 kilometrů zahrnujících Prolog a třináct následujících etap. Jediný volný den připadá na 10. ledna, sami ale uvidíte, že odpočívat nebude snad nikdo.

Video se připravuje ...

Do Buenos Aires, kde soutěž 2. ledna startuje, doletíme zítra, tedy 31. prosince. V prvních příspěvcích se dozvíte, jak vypadají zázemí týmů, jak se žije v bivaku, a jak se závodníci připravují na první ze čtrnácti nesmírně těžkých zkoušek. Po startu soutěže najedeme na bezprostřední dojmy, které vám (snad) co nejvěrněji popíší atmosféru soutěže. Těšte se na zajímavé fotografie, videa, rozhovory, a samozřejmě průběžné výsledky!

Před odjezdem zbývá vyřešit jedinou věc: vyhlásit vítěze tipovací soutěže o svezení v dakarském speciálu Tatra vedle Martina Kolomého. Úkolem bylo určit, kolik kusů klobás si Martin veze na Dakar 2016. Správná odpověď je 372, což dokládá také snímek s paragonem v naší fotogalerii.

Nejblíže se trefil Pavel Kotalík (tipoval 368 klobás), za což mu náleží neopakovatelný zážitek poskytnutý během jarního testování Buggyry. Gratulujeme, máte se skutečně nač těšit!

Jan Mička
Diskuze (4)
Re: Co to je Čezgo?
:yes: :yes: :yes:
Avatar - Ada je zase tady
31. 12. 2015 01:41
Co to je Čezgo?
Nebo jak se to píše? Ústava České republiky pojmenovala náš stát poměrně přesně a zcela nekompromisně! [odkaz] Kdo neví, jak se jmenuje stát, ve kterém žije, by zasloužil nakopat!
Avatar - Rubb
30. 12. 2015 19:59
Re: Tož si to užijte a šťasnou cestu !
Ať se daří a hlavně šťastný návrat ve zdraví... :yes: ;-)
Avatar - donPedro
30. 12. 2015 18:05
Tož si to užijte a šťasnou cestu !
:yes: P.F. 2016 Tož tak :-)