Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lexus LFA a LF-LC se předvádějí bok po boku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Japonská prémiová značka se snaží k sobě přitáhnout pozornost nejrůznějšími způsoby a tím nejnovějším je krátký snímek, v němž se představují kupé LFA a LF-LC bok po boku.

Supersportovní kupé LFA a koncept luxusního kupé LF-LC jsou stále dva nejatraktivnější zástupci své značky. Lexus si je této skutečnosti vědom a i proto vzniklo video, ve které se oba vozy předvádějí společně a nabízejí možnost přímého srovnání designu i rozměrů obou vozů.

Lexus LFA je sice stále tím nejexkluzivnějším vozem značky, ale má jeden drobný nedostatek, kterým je právě jeho extrémní exkluzivita v podobě striktně omezené série vyrobených vozů.

Lexus LF-LC je prozatím stále jen designovou studií, naznačující směr dalšího vývoje vzhledu vozů japonské prémiové značky, i když podle neoficiálních informací se má stát základem pro nové velké kupé a kabriolet značky Lexus.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
25. 8. 2012 11:35
Re: Lexus LF-LC
Hlavně mu opravdu sluší ta nová maska Lexusu.
Avatar - Hammunasakra
25. 8. 2012 01:31
Re: Lexus LF-LC
(to tedy) Ano aNo AnO anO ANo aNO ano a ANO :yes: :-)
PS: Mně se snad líbí vůbec "NEJVÍC" (ze všech aut ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
24. 8. 2012 21:33
Re: Lexus LF-LC
A za co bych komu nadával. Tobě určitě ne. ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
24. 8. 2012 21:32
Re: Lexus LF-LC
Do očí bych jí to neřekl, protože ona by ty smajlíky taky nedala. Navíc, já si z ní dělal prdelky (teď nevím, jestli tohle slovo smím tobě vůbec napsat), ale žádný argumenty mi nedošly. Já žádný neměl, já si jen dělal pr.el, nic víc.
Avatar - theolli
24. 8. 2012 21:08
Re: Lexus LF-LC
Tak nenadáváš?? To co jsi napsal je dle tebe v pořádku takhle nevhodně se obouvat do ženský která (mimochodem) všem vyká,baví se slušně,tak jak by si asi představovala aby jste se vy s ní bavili.
Nebylo to tu jednou že nějakým " argumentačním kastrátům" došly patrony,a začali na Kylie vulgárně útočit,dělat si z ní prdelky a snažili se jí všemožně ztrapnovat.Opravdu si myslíš že to co jsem ti napsal je horší??
Takový hrdiny mám rád,dělat si anonymně z lidí dobrý den ale kdyby jsi to měl říct do očí klepaly by se ti půlky jak dveře Karosy!