Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mercedes-Benz C 230 K Sportcoupé vs. SL 55 AMG vs. CLK DTM vs. F1

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
Máme pro vás další video v němž se do sebe na okruhu pouští hned čtyři zástupci jedné značky. Tentokrát jde o seriózní srovnání, nikoliv o nadnesenou reklamu.

Samozřejmě i tento tříminutový filmeček slouží jako propagační materiál, ale snaží se tvářit seriózně.

Na start se zde postavila čtveřice vozů značky Mercedes-Benz a na trať jsou vozy vypouštěny postupně s určitým časovým odstupem.

Prvním kdo vyráží na trať je ze skupinky nejslabší Sportcoupé C 230 K, jehož přeplňovaná osmnáctistovka poskytuje výkon 141 kW (192 k). Za ním následuje SL 55 AMG s výkonem 368 kW (500 k). Třetím vozem je první generace závodního CLK DTM a jako čtvrtý je více než minutu po prvním voze vypuštěn monopost formule 1 McLaren Mercedes s Davidem Coulthardem za volantem.

Můžete hádat jak to dopadne…

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
13. 6. 2007 15:28
Len nech, prosim, F1 nezomrie na ekologiu (ekoterorizmus)
F1 je sila a myslim, ze tak by to aj malo ostat - proste najrychlejsie auta. O to viac ma mrzi, ze som nedavno cital clanok o znizeni objemu motora a stanoveniu max. otacok (tusim na 10000) pre F1. Platit by to vraj malo v priebehu par rokov. Myslim, ze toto nie je spravny smer. Skor by sa mali prijat zmeny, ktore by umoznili viac predbiehania. Ked to ide v MOTO GP, preco by to nemalo ist v F1. F1 by proste mala ostat kralovnou motosportu.