Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mercedes G to měl se Simčou těžké. Nakonec ho vzala na milost

Martin Machala
Diskuze (25)
Pro nezasvěcené to může být divná stará krabice. I Simče se však nakonec géčko líbilo.

Video se připravuje ...

Pokud se někdo v autech moc nevyzná ani okrajově, přijde mu zbrusu nové géčko jako „veterán“. Jako Simče. Ta udiveně koukala taky na zvuk při zavírání dveří (když se jí konečně povedlo s dveřmi dostatečně třísknout, aby se zavřely) a při zaklapnutí zámků se lekla, až nadskočila z masážních sedaček.

Právě ty jí zaujaly. Nebyla to ale jediná libůstka, díky níž se Mercedes třídy G nakonec Simče zalíbil. Tohle auto musí dostat každého!

Martin Machala
Diskuze (25)
20. 11. 2018 09:01
Demonstrace reality
Celé video beru trochu jinak.

Tím že ženy jako je tato mají dneska na trhu velké slovo (volí svými nebo manželovými penězi, protože rovnoprávnost a "equality"), trh se jim přizpůsobuje.

Vůbec neřeším, jaký je tenhle Mercedes auto. Ale ten povrchní přístup se do běžných velkosériových aut promítá. Těmhle "zákaznicím" je naprosto jedno, jak mechanicky odolné auto po všech stránkách je. Že letitý design léty prověřené karoserie může být vlastně výhoda. Málokdy se podívají pod kapotu. A tak dále a tak dále .... Ono tohle dost platí i o těch moderních zženštilých chlapech z "pražskýho officu".

Tyhle lidi mě děsí. Pro tyhle lidi se dneska ty auta staví, protože tohle je ta kupní síla. Tyhle lidi ty auta ve firmách fasují. Hlavně aby to mělo displej jako kráva a vypadalo to před kamarádkama/kámošema u nákupáku cool. Jízdní vlastnosti ? Nic. Co podvozek vydrží ? Nezájem. Charakter motoru a jeho výdrž ? Nezájem.

Pamatuji doby, kdy byly lidi co netuší za jak dlouho se jim asi ohřeje olej k smíchu. Lidi co si neumí ani vyměnit kolo. Dneska ? To když ráno vidíte, jak emancipovaná pražačka nebo hipster-pražák s pořádným knírem ráno nastartuje svého chrochtáka a 10 vteřin po rozjetí tomu začne dávat téměř plný kotel .... žádný cit pro techniku a smysl pro realitu. Fuj.
Avatar - curwasportiva
18. 11. 2018 18:11
Pane boze
Pro Krista co to je za blbku. Ja vim, ze redakce auto.cz je banda onanistu, kterym tece ze vseho co ma p*cu a dycha, ale tohle je moc. ...
Mluvit to neumi, chytrosti taky moc nepobrala a pod tim make up asi tak taky zadny zazrak...
Avatar - rokyta.p
17. 11. 2018 22:10
Re: Ano, názor husičky Simči
Já si myslím, že husičku spíš měla jen hrát. Stejně to tu není seriózní motoristické médium, tak co. Já si raději poslechnu nějakou holku, než kecy pána, který robí machry ale wc má evidentně na chodbě.
Avatar - holden2
17. 11. 2018 13:18
Re: Hm...
simca by se lepe hodila do formatu rychly prachy a to nemyslim tu stupidni soutez, ale kdo by chtel koukat na ty strije a celulitidu. zas by clovek nemusel koukat na ty rozervany kalhoty, a fuselke by nemela tak jako tak
16. 11. 2018 22:41
Re: City Car
Mě se takhle někdo válet po kapotě, tak neznám bráchu ani Simču.