Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Naschvály na silnici ničemu nepomohou

Jan Mička
Diskuze (29)
Všichni řidiči občas dělají chyby, to je bez debaty. Ostatní by však měli vyjít vstříc a nedělat naschvály.

Kdybychom měli denně počítat, kolik řidičů bez znamení změny směru jízdy přejíždí z pruhu do pruhu, špatně parkuje nebo jen zapomene vypnout dálková světla, asi bychom nedělali nic jiného. Je jasné, že nikdo není neomylný a chybu občas udělá i velmi zkušený řidič. Pokud se však setkáte se situací jako v přiloženém videu, nikam se nedostanete.

Od prvního pohledu platí, že neměla řidička Suzuki Vitara na opačné straně vozovky co dělat. Automobil z výhledu by za normálních okolností počkal nebo Suzuki se zvýšenou opatrností objel, to by však jeho řidič nesměl dělat naschvály. Svým přičiněním tak akorát dosáhl dalšího zdržení a ukrutného rozčilení řidičky Vitary. K ničemu z toho nakonec nemuselo dojít…

Jan Mička
Diskuze (29)
25. 2. 2014 22:53
Re: Nechápu, proč bych se tím měl zdržovat a zbytečně tam ox
Ano podobná lhostejnot je příčinou toho bordelu kolem nás, je mi to všechno jedno, ať to řeší jiní. Hlavně si nespálit sám prsty a držet hubu k bordelu. Jo možná si ulevit cintáním v diskusi.
25. 2. 2014 22:50
Re: dobře
O ničem takovym to video není, nic jí neudělal, tak jaký oko za oko? V čem je to oko za oko? >:D
25. 2. 2014 15:46
Ta ženská vůbec nemá mít papíry!
Já také obdobné chování na silnici přímo nesnáším, ale v tomto případě ho chápu. Paní řidička by vůbec neměla mít řidičské oprávnění! Proč?

1) Parkuje tam kde se nemá!

2) Nekodáže udržet chladnou hlavu. (Pokud by se to stalo mě, tak buď v autě chvíli počkám až se ten druhý uklidní nebo za ním půjdu a omluvím se.)

3) Vůbec netušila čeho se dopustila. Takoví lidé za volant nepatří. A za špatné parkování bych dával mnohem větší pokuty než 100kč a domluvu.
Avatar - Shr3k
25. 2. 2014 12:17
Re: dobře
Pane, ale silnice přece nejsou od toho, abychom se tam chovali stylem oko za oko, zub z a zub. Takovéto impulsy má řešit dopravní policie, od toho si ji platíme.
Avatar - Shr3k
25. 2. 2014 12:16
Nechápu, proč bych se tím měl zdržovat a zbytečně tam oxidov
Nechápu tohle chování... Mně může být přece jedno, jakým směrem to auto stojí - je přes něj vidět stejně blbě i kdyby stálo přesně naopak, stejně jako neřeším bezdůvodnou jízdu v levém pruhu na dálnici, to ať si řeší policie.