Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Natankujte u čerpací stanice a váš vůz se změní ve Formuli 1!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)
Představte si, že přijedete na čerpací stanici, natankujete, odejdete zaplatit a poté co se vrátíte, u stojanu stojí místo vašeho vozu Formule 1 se Sebastianem Vettelem. Kdo by nebyl překvapený.

V Maďarsku nedaleko okruhu Hungaroring se dějí věci. Na tamní benzinové pumpě vám totiž auto natankují tak, až se změní k nepoznání. Známá značka čerpacích stanic a partner Formule 1 Shell se rozhodla vystřelit si ze svých zákazníků. Ti po natankování a zaplacení nenalezli u stojanu své auto, ale Formuli 1 Ferrari.

Ke všemu se navíc přidá i jezdec Sebastian Vettel, takže zákazníci nemají o překvapení nouzi. Údajně tak stačí do starého Fiatu natankovat Shell V-Power a hned z něj je Formule. Inu, to budeme muset také zkusit!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)
Avatar - MGRR
8. 11. 2015 22:27
Re: Tankovat benzín
Máme za sebou přes deset let závodění na 24h offroad závodů - na benzín a tři na naftu.

Naftu do offroadu bych si už nikdy nedal a robotickou sekačku (někdo psal benzín patří do sekačky) mi už šestý rok pohání dva solární panely.

Vysvětloval mi to jeden Švýcar který závodí celá léta na brutálních offroadových závodech typu Baja: Víš jak poznáš chudého a nevyzrálého člověka? (měl na mysli místní multimiliardáře) kupují naftová auta... taky dodal, že Bentley kupují chudý a Rolls kupují lidé co jsou na tom nepatrně lépe. Víš čím ten CH-multim. a fajn člověk jezdí? Priusem.

[odkaz]
Avatar - MGRR
8. 11. 2015 22:13
Natankuješ, škrtneš a budeš rychlejší než mechanik F1 u výmě
Jinak jsem článek neviděl, nečetl... raději.
Avatar - Ada je zase tady
8. 11. 2015 20:29
Re: Tankovat benzín
Ano. V motorových pilách. >:-[]
Avatar - pelikoš
8. 11. 2015 19:16
Re: Tankovat benzín
dýzl is dead
Avatar - Ada je zase tady
8. 11. 2015 15:27
Re: Tankovat benzín
Pokud je v autě kanystr, ve kterém se převáží benzín do sekačky na trávu, máš jistě pravdu >:-[]