Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nehoda na dálnici, aneb další důvod proč instalovat do auta kameru

Aleš Dragoun
Diskuze (47)
Jezdíte po dálnicích bezpečně? Ostatní nemusí. Stačí okamžik a skončíte ve svodidlech cizí vinou. A kamera ve vašem autě to ještě celé nahraje.

Řidič vozidla na videu jel v levém rychlém pruhu a předjížděl Opel Corsa.

V tu ránu se objevilo stříbrné trojkové BMW, které udělalo myšku - a bylo hotovo.

Pilot v bavoráku se prosmýkl bez úhony, ale Corsa narazila do auta s kamerou, které skončilo na pravém boku.

Ještě že se do nehody nepřipletl kamion s cisternovým návěsem, mohlo to dopadnout daleko hůř. I tak z celého incidentu mrazí v zádech. Jakou újmu na zdraví utrpěli jeho účastníci, bohužel nevíme. Doufejme, že nijak vážnou.

Aleš Dragoun
Diskuze (47)
Avatar - skejpa
3. 8. 2011 22:57
Re: Levy pruh
To prosim ale vubec neni pravda. Ikdyby okolo Vas nebyl nikdo siroko daleko, Vy se musite drzet v pravem pruhu. A argumentovat tim, ze pustit plyn jeste nikoho moc nezdrzelo je sice pravda ale kdyz se to deje casto, tak mate sakra vetsi spotrebu. Ono zrochlovat ze 100 na 150 (dejme tomu) neni zrovna nejuspornejsi. A kdyz se vlevo plete nejaky louda a uhyba az po Vasem zpomaleni, tak to dost leze na nervy. Ja bych to tedy trestal tvrde.
Avatar - white label
3. 8. 2011 16:59
Re: Velmi, ale velmi špatný odhad
souhlas
3. 8. 2011 10:53
Re: ŘEŠENÍ JE JEDNODUCHÉ
Pletete si vyšší kruhy a snoby. Resp. máte mezi nimi rovnítko. Ale to je jedno, tahle diskuze sem stejně nepatří. Bavme se o tom, proč nechat šmírovat úředníky/úřednice (co jsou obvykle největší drbny ve městě) ve vašich daňových přiznání, aby pak akorát roznášeli klepy.
3. 8. 2011 07:49
Re: ŘEŠENÍ JE JEDNODUCHÉ
A dle jakého bazaru? Budou nějaké certifikace? A co když budu mít extra auto, které se v bazaru jen tak nenajde? Nebo se to bude průměrovat podle všech bazarů v ČR? A co když to půjčené Ferrari zrovna v žádném bazaru nebude? A co když nebudu souhlasit s cenou dle bazaru, protože třeba to moje auto bude přeceněné? Když strčím do bazaru Favorita s cenovkou milion Kč, zvednu tím pokuty majitelům Favoritů v ČR?
Avatar - beibej
3. 8. 2011 00:12
Re: ŘEŠENÍ JE JEDNODUCHÉ
Třeba cena v bazaru. A když si půjčíte Ferrari tak to prostě zaplatíte.