Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nejen Rusové, ale i sousedé Poláci mají své sestřihy zběsilých nehod

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
Sestřihy nehod z ruských či ukrajinských silnici jsou již takřka legendární. Mnozí lidé považují tamní řidiče za blázny, podobné věci se však dějí i jinde. Kupříkladu v sousedním Polsku.

S rozmachem onboard kamer máme možnost podívat se na dění ze silnic celého světa. Zejména z Ruska pak přicházejí záběry často drsných, občas hloupých a téměř vždy dosti nepříjemných nehod.

Sestřihy podobných situací však dělají i třeba lidé v Polsku, jak můžete vidět na videu „Polskie drogi“. Podívejte se tedy s námi, co vše se děje na silnicích našich severních sousedů.

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
19. 1. 2015 08:34
Na druhou stranu...
Musim rici, ze nekteri jsou fakt umelci za tim volantem. Ale kdyz se divam na ta videa, tak vzdy vidim, jak ridici zastavi a jdou pomoci, optaji se zda nepotrebuji pomoc atd....To se bohuzel moc o ceskych ridicich rict neda. Spis koukaji, foti, nataci, a premyli jestli to neni nahodou nejaka bouda a nekdo jim nechce pri tom ukrast jejich Octavku. Bohuzel sem se s tim setkal nekolikrat, dokonce jednou na dalnici, kdyz sem zastavil u dvou zen co byli sikmo v prikopu, jestli potrebuji pomoc, tak mi rekli: jezis dekujeme, jste prvni za 20 minut kdo zastavil. Uz jen zatavit, mit klidne zamceno ale stahnout trosku okenko a optat se na RZS nebo Hasice...protoze na Policii moc lidi nereaguji, pac v tom vidi hned ze by meli dotat pokutu nebo co....Fakt sem rad a myslim, ze si jen muzem vzit priklad a ponauceni at uz z nehod, tak z te pomoci.
17. 1. 2015 18:36
Re: Zběsilých...
Nelze než souhlasit. Dodávky byly absolutně TOP...doufám, že ti 2 kret*ni hranice do ČR nikdy nepřejedou ;-\
17. 1. 2015 12:13
Re: Najlepsie!
Štatistiky nehôd dokazujú že Slováci jazdia samo lepšie ako Poliaci ale aj lepšie ako Česi.
[odkaz]

Dojmy a pojmy ádo >:D
Avatar - Ada je zase tady
17. 1. 2015 10:45
Re: Najlepsie!
No, v Polsku jsem najezdil asi 80 tis.km a v zasádě se dá říci, že je to z pohledu na cesty takové velké Slovensko. Zhruba před 3 lety tam byly zavedeny drakonické tresty a za 3 překročení rychlosti po sobě se sbírají řidičáky, takže doprava se hodně zklidnila. Dnes je to horší na Slovensku, tam jsem viděl jak nějakého courala s rendlíkem předjíždí zprava i autobus. :no:

Jinak (narozdíl od Čech) mne zaujalo, že ti (nezúčastnění) řidiči hned po nehodě zastavují, aby těm lidem pomohli.
Avatar - Ada je zase tady
17. 1. 2015 10:18
Re: Drsný kruháč
Majitelé pussycar způsobují svou blbostí na silnici nejvíce nehod :no: