Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nejhorší silnice na světě je v Rusku

Jan Mička
Diskuze (24)
Připadá Vám, že zrovna Vaší obcí vede ta nejhorší silnice? Jsme si jisti, že po zhlédnutí tohoto videa změníte názor.

Motorkáři zcela přirozeně vyhledávají silnice s kvalitním povrchem, aby dokonale prověřili své řidičské schopnosti a technické možnosti strojů. Pohled, který se však při běžné projížďce naskytnul jednomu Rusovi, jen tak neuvidíte. Zhruba stometrový úsek dříve zřejmě slušné silnice se za blíže nespecifikovaných okolností proměnil v něco, s čím by mohly mít problém i ty nejlepší offroady. Pokud Vás napadá způsob, jakým došlo k tak drastickému poškození silnice, podělte se o něj v diskusi.

Jan Mička
Diskuze (24)
Avatar - Kjirka
15. 8. 2013 22:05
Re: EUROVIA
Když už jsme u toho názvu jestli ODS nebo DSO, tak nemusím nic číst, abych věděl, kdo se za tou firmou skrývá. Takže ta zkratka tak, jak je napsána, evokuje přesně to, co evokovat má.
15. 8. 2013 20:15
Re: EUROVIA
Politický? Kde?
15. 8. 2013 19:05
Re: Mercedes
Ty seš blbej, jak daleko vidíš...co má Mercedes společného s rozbitou cestou? Proč by si člověk nemohl na Mercedes vydělat? Z platu to samozřejmě nejde, to musíš jít s kůží na trh a začít podnikat, kafráním na netu to člověk nevydělá.

A okolo nebo přes silnici se prohnala voda, podemlela ji a prostě odnesla, to jste nikdy neviděli fotky od nás po povodních? Vypadá to stejně, resp. většinou si voda silnici vezme celou, tady povrch zůstal, zas v tom nehledejte "rusko a mercedes"...
Avatar - Ozzman
15. 8. 2013 18:55
Re: EUROVIA
Ten žije v poušti Gobi >:D
15. 8. 2013 14:55
Re: EUROVIA
Tady se bavíme o autech (nebo to tak aspoň vždy bývávalo), infantilní politické komentáře prosím běžte psát jinam. Děkuji. :no: