Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nejšílenější cesta do obchodu pro mléko? Jednoznačně!

Jan Mička
Diskuze (4)
I do obchodu pro mléko se dá dojet stylově. Důkazem je video dvojnásobného vítěze závodu King of the Hammers!

Nakupování je pro řadu mužů jedna z nejméně oblíbených činností vůbec. Táhnete se autem ucpanými ulicemi, často je problém zaparkovat, a to nejhorší přitom teprve čeká – fronty, stovky lidí, kteří se nedívají kolem sebe a prostě jdou a podobně. Zkrátka nic příjemného, pokud nejste jedni z těch, kteří nakupování milují a mohou jím „zabít“ klidně celý den.

Dokonce i méně oblíbenou jízdu do obchodu si však lze užít, přičemž důkazem je video chlapíka jménem Loren Healy. Jde o dvojnásobného vítěze závodu King of the Hammers, pouštního maratonu kombinovaného s překonáváním skalních masívů.

Vozy většinou pohánějí modifikované osmiválce od GM s výkonem klidně i 800 koní, v poušti mohou uhánět klidně i rychlostmi okolo 160 km/h a jezdí na kolech se čtyřicetipalcovými pneumatikami typu beadlock. Závodníci jsou na trať pouštěni po dvou a za méně než čtrnáct hodin musejí urazit vzdálenost 165 mil (asi 256 kilometrů). Zkrátka něco jako jedna rychlostní zkouška na Dakaru.

A teď si představte, co se stane, když Healyho a jeho vůz vypustíte do města – jsou z toho jedny zničené elektrické dveře od garáže, jeden ponížený SRT Viper a mnoho litrů spáleného vysokooktanového benzinu. Jo, takovou cestu do obchodu bychom si nechali líbit!

Jan Mička
Diskuze (4)
Avatar - dr.biker
3. 8. 2016 09:28
Re: Zbytecna cesta
Také mě to hned napadlo, ale má to jeden háček, pokud to mléko někde po cestě neztratí... >:D
3. 8. 2016 00:25
Absťák
To už teda musí bejt závislost na mlíko jako kráva, když je ochotnej rozsekat vrata na prvočinitele a ještě k tomu chuděrce dcerce připoškodit růžovýho Mustanga. >:-[]
Avatar - Ondore
2. 8. 2016 22:40
Brnkačka
Nevedno prečo ale okamžite mi napadol najväčší kovboj, pán vodič, ktorého v snahe driftovať nezaskočil ani fakt, že má predokolku:

"Nikdy se nesoubojuj z kopce, tam to umí každý i na skejtu. Ceněný skalp získáš jen v dlouhém táhlém, rozumíš, to je trepanace v přímém přenosu."

"Na silnici jde jenom o jedno, kdo je první nahoře, to jsi doufám už pochopil. Pokud ne, zvol zatím Pendolíno, sedni si k voknu a počítej stromy."

Tieto a mnohé ďalšie perly tu odznely, takže je jasné, že "Nejšílenější cesta do obchodu pro mléko" sa neodohráva na nejakom púštnom maratóne, ale deň čo deň v dlhom tiahlom s kopytom zarazeným do podlahy. Tak si to uži!
2. 8. 2016 20:27
Zbytecna cesta
Misto mleka priveze domu maslo ... :-)