Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nový Volkswagen Golf a Dave Gahan z Depeche Mode

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (127)
Volkswagen si pro nový reklamní snímek vybral jeden z největších hitů slavných Depeche Mode a za volantem nového Golfu si People are People prozpěvuje mimo jiné i jejich zpěvák Dave Gahan.

Volkswagen Golf se ve své sedmé generaci představil ve světové premiéře na letošním autosalonu v Paříži a v podstatě ve stejnou dobu zamířil i do showroomů. Na českém trhu začínají ceny nového Golfu na částce 339.900 Kč za motor 1,2 TSI (63 kW) a výbavu Trendline.

Wolfsburgská automobilka si pro podpoření zájmu zákazníků o nový Golf připravila krátký reklamní spot pojmenovaný People are People. Ten využívá stejnojmennou píseň ze čtvrtého alba skupiny Depeche Mode pojmenovaného Some Great Reward a vydaného v roce 1984.

Krátký reklamní snímek, v němž si řidiči i jejich spolucestující prozpěvují People are People, má naznačit, že sedmá generace nového Golfu je skutečně pro každého.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (127)
Avatar - white label
9. 11. 2012 16:02
Re: TEPLÁKOVÝ KOVBOJ
A cos tady po těch 40 letech hospodářské i duševní devastace čekal, naivko, snad sis nemyslel, že by to socialistické "perpetum mobile" mohlo fungovat donekonečna? A vážně sis myslel, že to tu už po nějakých 20 letech totálně vytrhnou ti samí lidé, co tady těch 40 let v socialismu žili a jsou ním po všech stránkách prorostlí, když navíc ani žádná skutečná revoluce neproběhla a dokonce nám dál případně můžou vládnout znovu komunisté, to je jako kdyby jsme mohli volit i neofašistické strany. Myslíš si, že se každý člověk změní k lepšímu, jen tím, že mu dáš svobodu, když před tím se o všechny dlouho staral stát právě tak, jak to komunistům vyhovovalo - "bezstarostný" pasivní život v rudé kleci, dej "vězňům" svobodu a spoléhej se na jejich "vězněním" získanou osobní zodpovědnost a uvidíš sám, jak dopadneš. Jaké skvělé hodnoty tady ti důchodci vytvořili v těch 40 letech socíku, ani nemohli v tom socialistickém "hospodaření", které fungovalo, jak "fungovalo".
"Ako sa porevolucni superdemokrati postarali o potrestanie byvalych komunistickych spiciek zodpovednych za vpad vojsk?" No nepostarali, taky proto stále žijeme v jakémsi pseudokapitalistickém postsocialismu a na úplnou demokracii si z části pouze hrajeme, i když proti tomu co tu bylo, pořád zlatá i tahle demokracie, stačí se podívat na fotky našeho města před 20 lety a teď, kus práce se udělalo, ale na úplné zahlazení těch 40 let je to samozřejmě málo.
Ze čtyřiceti let socialistických sra.ček se budeme hrabat ne 40 let, ale minimálně 80-100 let a jestli bude současná politika EU dál podobně socialistická, tak v podobných sra.čkách může být časem celá Evropa (až na výjimky jako např. Švýcarsko).
A co se týká třeba cikánů, ale i jiných ortodoxních nefachčenků, tam jsme naopak sociální až moc, takže se na ty sociální jistoty zkus dívat trošku méně "černobíle".
;-)
Avatar - pratel
9. 11. 2012 15:34
Re: TEPLÁKOVÝ KOVBOJ
Fu, nejak si sa rozparadil. Zrejme som ti zahral na citlivu strunu. Klidek. Nechcem tu na webe o autach rozpitvavat politiku, nepatri to sem a bolo by to na dlho. Ale neda mi.

Chcel som len poukazat na to ako sa neobjektivne informovalo za sociku o kapitalizme, tak je to teraz presne naopak. Nikde netvrdim, ze som za navrat byvaleho rezimu. Bol to nedemokraticky rezim. Kazdopadne tiez nebudem adorovat paskvil v podobe sucasneho politickeho systemu. Urcite veci za byvaleho rezimu boli neodskriepitelne lepsie. To je hola pravda, s tym nic nespravis. Treba byt objektivny. Dokazuju to rozne politologicke a sociologicke vyskumy.

Alebo ty sa mas teraz dobre, tak na ostatnych kasles? Vidis "postrevolucny rezim" ruzovymi okuliarmi? Prehliadas bezbrehe porevolucne rozkradanie politickymi a mafianskymi elitami. Ludia, ktori tieto majetky budovali-dnesni dochodcovia, ziju ako zobraci. Na Slovensku sa im rozdavaju potraviny pre chudobnych a v hypermarketoch sa idu zriadovat specialne regaly pre chudobu. Kde zijes? Nevidis tych bezdomovcov, nekonecne korupcne skandaly politikov, sudcov a uradnikov, nevymozitelnost prava, mafiansku kriminalitu, nizku zivotnu uroven vacsiny (zufalstvo veduce ku kulickovym atentatom)? Co maju ludia z toho, ze im rezim nezakazuje cestovat, ked nemaju za co? Ako sa porevolucni superdemokrati postarali o potrestanie byvalych komunistickych spiciek zodpovednych za vpad vojsk? O mizerii v skolstve a zdravotnictve radsej hovorit nebudem. Zubarovi chodim za nekrestanske prachy, pretoze zle plateny statny taku robotu neurobi. Moje a inych peniaze sa totizto v bezzodnych zkorumpovanych poistovniach a inych instituciach vytrvalo stracaju. Neda mi nespomenut konzum, brak a primitivne reklamy v TV (cest vynimkam: Vypravej, kvalitne dokumenty...).

Otvor trochu oci a rychlo sa spamataj z iluzie. Realita sucasnosti je niekde inde. Tento system ma este co dohanat. A ano sem tam nostalgicky spomeniem na casy sociku, hlavne na to prijemne. Hovori ti nieco spomienkovy optimizmus alebo romantizmus?

Tema Novy VW Golf a Dave Gahan aj s Teplakovym kovbojom je tymto pre mna ukoncena.
Avatar - white label
9. 11. 2012 13:24
Re: TEPLÁKOVÝ KOVBOJ
Máš problém pochopit, že Golf je především auto o kterém se nesní, ale prostě se kupuje?
Nebo je to podle tebe naopak? :*) >:-[]
Avatar - white label
9. 11. 2012 13:15
Re: TEPLÁKOVÝ KOVBOJ
Bohatě k tomu, aby mi bylo jasné jak nekonečně mimo jsi v tomto ohledu (už "chybí" jen to, abys tu dobu chtěl zpět), ale to by bylo na hodně na dlouho a nepatří to zrovna sem, takže jen pár bodů:
- K majetku který komanči za socíku z obrovské části "prodrbali" přišli tak, že jej za bílého dne sprostě ukradli soukromým osobám, bez ohledu na základní práva člověka, navíc těm (včetně jejich rodin) co okradli ještě kur.evsky osladili zbytek života, zřejmě z vděčnosti. :no:
- Nikdy jsem neslyšel, že by někdo tvrdil, že tu byl za komančů hlad/hladomor apod., to sis teď zřejmě vymyslel, ale že tu byly prázdné obchody, šedé města (minimálně jasná tendence k nim) a v jistých směrech i nezpochybnitelná zaostalost je naprosto nezpochybnitelný fakt. Pokud ho chceš dnes popřít, pamatuješ si/můžeš si pamatovat leda tak kulové, nikdy si v tom režimu nebyl zaměstnaný, nechodil jsi povinně k volbám, nebyl jsi nikdy u výslechu, když se vrátil z výletu na západ ani si nikdy nesháněl doslova deset razítek, abys mohl vystrčit nos za železnou oponu, nikdo ti (ani tvé rodině) nikdy nevyhrožoval proto, aby ses choval v požadovaném duchu socialistické doby.
Pokud ti chybí dětství, zážitky z něj a první lásky, tak za ty primárně socialismu ani komančům nevděčíš a pokud ti chybí ta správná socialistická "atmosféra", pak doporučuji vyhledat lékaře, zcela vážně.
- Tvrdě cenzurovaná kultura (nesuď podle DM v roce 1988, ale podívej se co bylo možné v 50/60/70tých letech. Školství které všem tlačilo socialistickou ideologii a vrcholilo VUMLem 8-s. Zdravotnictví taky zdaleka dokonalé nebylo, rovnostářstvím bylo prolezlé vše a na nic lepšího, než sotva průměr nikdo normálního nedosáhl, kromě pomazaných (a vymazaných) direktivně volených hlav nahoře, na které sis ani nemohl veřejně zanadávat.
Nedávno jsem byl v nemocnici trhat s dcerou mandli a nemůžu říct ani špendlík, o takové úrovni a péči (včetně prostředí a chování personálu) se mi za komančů ani nesnilo.
- To že po "revoluci" nebyla naprostá většina výrobců schopna konkurovat západní konkurenci je typický důsledek 40 let devastujícího socialistického "plánovitého hospodářství". Před znárodněním byla spousta výrobců na špičce ve svých oborech a po 40 letech z toho zbyly jen vzpomínky. Dneska můžem "díky" komunistům nakonec ještě děkovat firmám, jako je VW, že koupili třeba Škodu-auto, k čemu by komu bylo, že by zůstala "česká" za stavu a konkurence(ne)schopnosti v jakém po r. 89 byla? A takových příkladů jsou stovky, tisíce...
Rozprodávalo se především 40ti lety zruinované hospodářství. A životní úroveň od r. 89 roste, sice hodně pomalu, ale roste a důchodci se neměli nijak moc dobře ani za komančů, pomineme-li ty, kteří se socialistickým režimem politicky aktivně spolupracovali.
Nemá cenu dál pokračovat, dají se o tom psát knihy (viz třeba scénář k seriálu Vyprávěj), ale ty v tom máš zřejmě stejně svoje "jasno".
9. 11. 2012 12:21
Re: TEPLÁKOVÝ KOVBOJ
"..golf nemá zapotřebí nějaké zbožšťování, .." .>..>.. " ..je to třídní středobod,.." >:D >:D >:D
Co veta, to perla >:D
Kontroverzia v kazdom detaile.