Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Oko za oko, zub za zub

Aleš Dragoun
Diskuze (19)
Co uděláte, když do vás zprava narazí auto, ale to vaše zůstane stále pojízdné? Oplatíte mu to?

Stalo se v nočních hodinách někde v Rusku: řidič Lady 2105 evidentně nedal přednost po hlavní silnici jedoucímu červenému hatchbacku nezjištěné značky. Jenže celý incident oba přestáli bez úhony a starší žigulík se vydal dále, jako by se nic nestalo. „Pilot“ druhého postupoval dle známého přísloví a snažil se jej s blikajícími světly dohonit, aby mu celý incident snad vrátil?

Možná měl tohle v plánu, ale za necelou minutu je vidět stojící hatch za zatáčkou a vedle něj ruský klasik s přední částí v příkopě. Z videa natáčeného jiným vozem není nikde patrné, že by se původně poškozený s hříšníkem ve skutečnosti srazili. Byť viditelnost je vzhledem k tomu, že bylo po desáté večer, dost omezená. A tak pozorovatele napadne jiná stará známá pravda. Ta o božích mlýnech.

Nechceme samozřejmě nijak rýpat do Rusů, ale na jejich silnicích se dějí poměrně zajímavé věci. Je to vůbec celkem zvláštní země, i co se automobilové produkce obecně týče. Zda je to dobře nebo špatně, nechť posoudí laskavý čtenář. Starý moskvič či lada jsou v této velké zemi leckde k provozu vhodnější než moderní západoevropská produkce.

Aleš Dragoun
Diskuze (19)
Avatar - VL4D
24. 8. 2012 19:52
Re: Stereotypy
Presne. Ak má niekto blbý názor - nemá cenu mu dokazovať, že sa mýli. Takíto jedinci maju tak vymytý mozok, že diskutovať s nimi je naozaj strata času. Som rád, že paco.mexicano, a ty - chápete.
Avatar - VL4D
24. 8. 2012 19:49
Re: 40rokov
Už to, že obhajobu nejakého národa, o ktorom ty zrejme moc nevieš, nazývaš úchylkou, hovorí o tom, že diskutovať s tebou je len strata času...

Ja mám svoj názor a ty máš ten tvoj. OK?

Len si zapamätaj, že kvôli tomu, že sa ti za socializmu nežilo dobre - za to nemôže NÁROD! Národ, to sú ľudia ako my... My tiež nič nezmeníme, aj keby sme chceli... Už tomu chápeš?

Ja som viac za socializmus ako za to, čo je teraz (žijem v Anglicku)... Ale to je tak - aj ten, aj druhý režim má svoje PRE a PROTI...
19. 8. 2012 21:07
Re: 40rokov
Tak ty si mudra hlava >:D
Avatar - Hotwire
19. 8. 2012 20:58
Re: Stereotypy
neboj to si mysli len par obmedzenych jedincov s ktorymi nema cenu sa o tom vobec bavit ;-)
Avatar - Hotwire
19. 8. 2012 20:56
Re: 40rokov
chlapci asi nepoznaju dejepis, nevedia ze nam vladli hlavne komunisti ktori boli nielen v ZSSR ale aj u nas...a takisto nevedia ze nebyt Rusov tak by dneska mozno hovorili nemecky 8-s