Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Pilot Formule 1 dělá autoškolu. V žigulíku. Uspěl?

David Bureš
Diskuze (8)
Jednadvacetiletý pilot Red Bull Racing během řidičské zkoušky opisoval. Rovněž se podivoval nad technikou vozidla autoškoly.

Ruský závodník Daniil Kvyat sice má platnou superlicenci pro závodění ve Formuli 1, řidičský průkaz si ale ještě neudělal, na rozdíl od mnoha kolegů preferoval hromadnou dopravu. Krátce po jeho domácí Velké ceně Ruska se to však rozhodl změnit.

S lékařskou prohlídkou jakožto perfektně vycvičený závodník neměl Kvyat problém, při pohledu na propagační plakát však přiznal, že volant obvykle nedrží správně.

Další potíže nastaly v teoretické zkoušce, správnou odpověď na jednu z otázek si ruský jezdec musel zjistit od přítomné spolužačky. Správnou odpověď hledal i na mobilu. Výsledkem nakonec byly dvě chyby, teoretickou zkouškou ale Kvyat prošel.

Následovaly jízdy, a to v typickém ruském automobilu – Ladě VAZ 2105, přezdívaném žigulík. Závodník stáje Red Bull Racing se podivoval nad tím, že vozidlo autoškoly má klimatizaci, ale postrádá nastavitelný volant.

Zkušební jízda zahrnovala slalom mezi kužely, rozjezd do kopce a paralelní parkování. Jak si Daniil Kvyat při zkoušce vedl a zda jí prošel, zjistíte po zhlédnutí přiloženého videa.

David Bureš
Diskuze (8)
Avatar - Chuck Norris
13. 11. 2015 22:17
Re: Je fajn,že si i někteří Rusové
Mám ladu, do ruska se chci podívat, projet cestu kostí, petrohrad, moskvu a přitom bych tam bydlet nechtěl. Stejně tak jako bych se chtěl podívat do ameriky, NY, LA, 66, vlastnit challenger 1970 ale bydlet bych tam taky nechtěl. Jsem obdivovatel všeho ruského nebo amerického? Ne... nemám rád ani jednu tu zemi a ani jeden typ lidí. Chtěl bych emigrovat z týhle zaprděný čecháčkovský zemičky co nikdy nebude svobodná, demokratická a ani už nikdy nebude naše, nejlépe někam hodně daleko kde si sami vládnou, neserou se s teploušema, feministkama, ekologama, od přírody blbejma lidma a dalšíma nemocnýma...
10. 11. 2015 08:36
Re: Je fajn,že si i někteří Rusové
potrefena husa nejvic kejha >:D >:D >:D
Re: Je fajn,že si i někteří Rusové
:no: :no: :no:
Avatar - Barry Lyndon
9. 11. 2015 14:06
Re: me se libi ta oficirska cepice na hlave toho ourady
jj, ten komisař je nejlepší a nejvíc mu to sluší na tom náhledu :yes:
9. 11. 2015 12:31
me se libi ta oficirska cepice na hlave toho ourady
ruskej oficir bez cepice je jen polovicni oficir
mozna, ze v ni v tom v rusku i spi...
a odpich na ty rampe taky není spatnej, jak po par metrech uz leti vzduchem.
jak pise samael, je fajn, ze si nekteri rusove umi udelat srandu z ruskejch farosu ...