Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Pozor! Člun letící nízko nad silnicí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Na ruských silnicích je možné téměř cokoliv. Srážka s člunem nemusí být nutně pouze výplodem divoké fantazie hollywoodských filmařů.

Záběry netradiční nehody pěkně navazují na krátké video z letošního léta, na němž je zachycen přívěs s motorovým člunem, který předjíždí automobil, k němuž byl ještě před chvílí připojen.

Tentokrát došlo k regulérní srážce Lady vybavené palubní kamerou s malým člunem. Ten se původně vezl na střeše Volkswagenu Polo projíždějícího v protisměru a po krátkém letu si to namířil do protisměru, kde se mu jen těsně vyhne projíždějící MPV, zatímco již zmíněná Lada to štěstí nemá.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
25. 10. 2012 07:50
Re: Divné
v rusku je kamera (kvôli poistke na auto) bud povinna alebo, vzhladom na zlavu z poistneho, vyhodna (nie som si isty ktory variant plati)

skor ma zaraza co vsetko su (aj v nasich krajinach) ochotni a schponi ludia na streche auta na tych 5€ nosicoch z lidlu vozit. vzdy ked vidim niekoho s nalozenou zahradkou alebo truhlou na streche radsej miznem co najrychlejsie z jeho dosahu/doletu.
Avatar - matii
25. 10. 2012 06:17
Divné
Netvrdím, že je to "fejk", vypadá to dost věrohodně, jen mi přijde divné, co všechno se děje na ruských silnicích. Téměř každý týden se objeví video, kdy nad silnicí létají stíhačky, vrtulníky, čluny a kdovíco ještě. Probíhají zde neuvěřitelné srážky či zázračné vyhnutí a to vše téměř vždy natočené velice slušnou kamerou a zrovna tak, že je vše dokonale vidět. Přijde mi divné, že v době, kdy západní Evropa teprve přichází na chuť onboard kamer v osobních automobilech, v Rusku jí má téměř každý traktor pomalu ve full HD. Jen mi to všechno přijde divné. :-)