Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Saab performance team: Námluvy po švédsku

Ladislav Čermák
Diskuze (23)
Co auta všechno odkoukala od všemocné přírody, zachycuje video, natočené v zázemí závodního okruhu ve Francorchamps, během tamější dvacetičtyřhodinovky.

V každém správném vozidle je kus autodromového autíčka, které se vyžívá ve všelijakých kouscích. Co když se ale ukáže další jedinec stejného druhu? Správně, příroda se probudí i v umělém výtvoru, vždyť materiály, jakkoliv syntetické, mají původ v nejryzejší přírodě. Dětské střevíčky jsou odkopnuty a ihned začnou proudit hormony, rozpuštěné v benzínu. Tak začnou námluvy plné rituálních tanečků a honiček, dovádění a vykrucování. Má to jedinou chybu - námluvy probíhají mezi dvěma samci, v tomto případě pestře zbarvenými dospělci druhu Saab 9-3. Takže kdoví, jestli to není spíše zápolení. Ale kdo by se staral, když je to tak hezká podívaná, že?

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Ladislav Čermák
Diskuze (23)
29. 12. 2005 21:02
SAABOVÁNÍ
Dokonalej tanec... dokonalej krok... dokonalej rytmus. Tohle, brácho, bys nezvlád´ani s RC modelem... natožpak se svojí šunkou z bazaru, kde ses nechal voškubat jak vrabčák... Ale bacha, můžeš to trénovat... někde na okruhu... tipuju, že tak po třiceti létech bys to moh´zvládnout. Jednou... ovšem jenom jednou... Tak na to mysli, až budeš zejtra roštovat ty svý protektory na semaforech u vás za sámoškou...