Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Sebastian Vettel týrá služební Infiniti

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Sebastian Vettel se jako první jezdec formule 1 projel po okruhu Grand Prix Ameriky v New Jersey a předvedl přitom Inifiniti IPL G Coupe v akci.

Dvojnásobný mistr svět formule 1 Sebastian Vettel se v Infiniti IPL G Coupé projel po okruhu Grand Prix Ameriky. Tento městský okruh v New Jersey, povede podél řeky Hudson a má hostit formuli 1 v příštím roce.

Spolu s Davidem Coulthardem se zde Sebastian Vettel projel již letos. Ve vozech Infiniti IPL G Coupé s šestiválcem o výkonu 256 kW svezli i několik zástupců tisku a místních úředníků spojených s pořádáním Grand Prix Ameriky. Jezdec stáje Red Bull Racing byl velmi nadšen z toho, že si jako první mohl projet nový 5,15 km dlouhý okruh a velmi se těší na příští sezónu, kdy se zde postaví na start v monopostu formule 1.

Sebastian Vettel, dvojnásobný mistr světa formule 1, má ve své garáži jako oficiální mezinárodní ambasador značky Infiniti model FX50. Japonská automobilka pro německého pilota vyrobila speciální verzi tohoto vozu, která díky posílené pětilitrové V8 o výkonu 309 kW a dalším úpravám umí jet až 300 km/h. Infiniti bude tento model sériově vyrábět, rychlé SUV se má stát jakousi ochutnávkou chystané sportovní divize IPL (Infiniti Performance Line).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
2. 1. 2013 18:07
video místy bez zvuku
video je misty bez zvuku taky to tak mate?
Avatar - Pekelná Micinka
15. 6. 2012 11:05
Je to tady!
[odkaz] :-!