Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Šílený traktor Ferguson se 425 koňmi je snem každého zemědělského petrolheada

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
Traktor Ferguson z roku 1954 asi nevypadá pro automobilového šílence příliš zajímavě, stačí však dát pod kapotu motor s výkonem 425 koní a rázem se jedná o stroj, se kterým budete chtít rozvážet jablka!

Driftující traktor zvaný Volvo Terror vás minule zaujal, přinášíme tedy další video podobného ražení. Tentokrát se sice jedná o reklamu na jeden z obchodních řetězců, snímek je však podle nás ještě akčnější a zábavnější.

V hlavní roli totiž uvidíte traktor Ferguson z roku 1954, který však má pod kapotou blíže nespecifikovaný benzinový motor s výkonem 425 koní. Historický zemědělský stroj se tak změnil v oheň plivající bestii, která umí projet dřevěná vrata, zvládá i jízdu po zadních kolech či samozřejmě spektakulární drifty. Cílem je dovézt přepravku jablek přímo ze sadu do obchodu, k čemuž samozřejmě nadšený zemědělec využije raději svůj zběsilý stroj než nudnou naftovou dodávku.

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
23. 12. 2018 22:24
traktor
No tak to je teda šílený stroj. Klobouk dolů. Docela mě to inspirovalo k tomu, že bych se mohl konečně pustit do renovace traktoru, který jsem zdědil po dědečkovi. Je pojízdný, jen je na něj potřeba pořídit nějaké traktorové díly. Co jsem se díval, tak ty se dají celkem snadno sehnat třeba z [odkaz] :-)
16. 10. 2015 15:23
Re: ;-)))
:yes: za nepřejetého ježka :-)
16. 10. 2015 10:11
;-)))
chichi... nice ;-))