Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Subaru WRX STI a Jízda jejího života

Jan Mička
Diskuze (49)
Způsob uvedení nového modelu je pro automobilky klíčový. Trumfnout však Subaru a spot k novému WRX STI bude chtít hodně dobrý nápad.

Skutečně nápadité video k uvedení modelu WRX STI pojala automobilka Subaru jako upoutávku k filmu The Ride of Her Life. Zápletka je přitom klasická – otec, shodou okolností šerif v malém městě pravděpodobně kdesi v Texasu, nemůže za žádných okolností uhlídat svou atraktivní dceru, kterou přitahuje „drsňák“ v modrém STI. Na co nepomůže domluva, řeší zbraně, ovšem pouze jako nástroj k zastrašení.

Cílem upoutávky je samozřejmě ukázat pravou tvář nejnovější japonské bestie. Nechybí tedy dynamické záběry jízdy „bokem“, skoky a v neposlední řadě ani typicky americké plameny. Potenciál k tomu, aby vůz podobné situace zvládal, je přitom značný. Přeplňovaný čtyřválcový boxer o objemu 2,5 litru totiž dává 305 koní a 393 N. m, spolupracuje výhradně s šestistupňovou manuální převodovkou. Samozřejmě nechybí pohon všech kol s mezinápravovým diferenciálem DCCD, jehož několik režimů umožní nastavení rozdílných charakteristik jízdy.

Jan Mička
Diskuze (49)
Avatar - šmoula nešika
3. 4. 2014 15:11
Re: dotaz na kufr
Super. Sdílíme tvou natěšenost.
Avatar - iudex
3. 4. 2014 11:04
Re: Varování pro EU komisaře
:-) :yes:
3. 4. 2014 10:20
Re: Varování pro EU komisaře
Avatar - Jaros71
3. 4. 2014 10:13
Subaru
:yes: velmi , velmi povedené auto! :-)
3. 4. 2014 09:53
Re: Varování pro EU komisaře
To jsou ty tragické srdcovky. :yes: >:D Takhle mám v srdci Nexii. Hrozný auto, ale pokaždý, když jsem s tím jel, tak jsem se smál. Jak to nefunguje, totálně gumový řízení a brzdy, do zatáček se to skládalo jak leporelo, torzní tuhost na úrovni ementálu. Paráda. Řidičsky určitým způsobem nádherné zážitky. >:D