Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Supersporty parkují přímo v (luxusním) bytě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Parkování ve městech je čím dál tím nepříjemnější a složitější. V městském státě Singapur v jihovýchodní Asii mají řešení, které ale bohužel není pro každého.

Bydlet v centru města a mít kde bezpečně zaparkovat svůj vůz není rozhodně problém, který by se týkal pouze milionových velkoměst. Velmi dobře jej znají i řidič z maloměst, k nimž pomalu ale jistě začíná pronikat nepříjemný fenomén parkovacích zón, který ovšem nijak nezajistí komfortní a bezpečné parkování.

S řešením, které budou považovat za ideální všichni motoristé, kteří bydlí v centrech měst a mají rádi svůj automobil, přišli v Singapuru. Ve výškové budově Hamilton Scotts jsou totiž garáže umístěny přímo vedle bytů a automobily do nich dopravuje výtah. Svůj vůz můžete mít díky tomu stále pod dohledem, protože garáž od obývacího pokoje odděluje pouze prosklená stěna.

Byt s garáží ve výškové budově je samozřejmě luxusní záležitostí pro omezený počet vyvolených a tomu odpovídají i ceny. Ty začínají na částce 7,5 milionu amerických dolarů za byt s garáží pro dvě auta a končí u 24 milionů amerických dolarů za byt s garáží pro čtveřici automobilů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
21. 7. 2021 21:18
Tohle je lepší
No to není nic pro mě. Ta představa, že se s manžílkem budím v ložním povlečení od https://www.kvalitex.cz/…i-bytovy-textil/ a synátor zrovna v pokoji vedle startuje automobil, není zrovna lákavá. Vím, že to je úplně jiný životní styl, ale já jsem ráda, že bydlíme ve 2+kk a nemáme žádné starosti s majetkem. Na to bych neměla buňky.
Avatar - Kolouš
2. 9. 2012 21:35
Re: nepraktická blbina pro paranoidního narcise :)
>:D na komoru :yes:
Avatar - white label
29. 8. 2012 14:08
Re: tak by to melo být, aby se člověk nemusel tahat s taškam
I ti to samozřejmě řeší taky...
Avatar - white label
29. 8. 2012 14:07
Re: nepraktická blbina pro paranoidního narcise :)
>:D :yes:
29. 8. 2012 10:30
tak by to melo být, aby se člověk nemusel tahat s taškama a
>:D