Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Takhle bude vypadat budoucnost dopravy podle BMW

Michal Fokt
Diskuze (19)
Koncepty BMW v hlavní roli nového klipu z programu Next 100 years. Žádná řvoucí eMka, ale elektřina, autonomní systémy a konektivita...

Buďme rádi za dobu, v níž žijeme. Pro milovníky aut už sice byla v minulosti i lepší období, ale oproti tomu, co se na nás v individuální osobní dopravě chystá, jsme na tom stále báječně. BMW před pár dny vypustilo do světa klip A new Era has begun, jenž je součástí kampaně "Next 100 years" a na první pohled to celé vypadá úžasně.

Prohání se v něm koncepty koncernových značek Mini, BMW a Rolls-Royce, které mnichovská značka v loňském roce ukazovala na autosalonech a o jejichž vizuální atraktivitě nemůže být pochyb. Auta (se) sama řídí, sama (od)jedou a pak si vás zase vyzvednou, nahlásí vám, že jsou nabitá nebo pracují na zlepšení vaší nálady, zatímco se kojenci na zadních sedadlech spokojeně dásní. Ale kam se poděla "Freude am fahren"? Ani z té motorky totiž emoce zrovna nestříkají.

Takže díky, BMW, v tomto případě rozhodně platí, že čím později, tím lépe. Dejte si na čas, nespěchejte...

Michal Fokt
Diskuze (19)
27. 3. 2017 21:20
Re: Velká nuda ...
Tak přemýšlím na koho vlastně reaguješ, já na to video budoucnosti. Hodně nudné a smutné elektrické budoucnosti. To, že se BMW mění je fakt a to že směrem ke konzumu je taky fakt. Jasně dělá auta pro zisk a prodává auta, které zákazníci chtějí, např. obludy X6 a i3 ... a degradace "M" pro cokoliv je asi úplně stejná jako u AMG, s tím souhlasím ;-)
Avatar - Belo13
27. 3. 2017 14:09
Re: Velká nuda ...
vyborny prispevok
27. 3. 2017 09:05
Re: Velká nuda ...
Přesně tak. Já upřímně nechápu, že si někdo může stěžovat na BMW, které vyrábí i v době elektromobility naprosto skvělá auta se zadním náhonem!!! Zkuste si najít jiný elektromobil se zadním náhonem... Nepochodíte. A že BMW i3, což je auto pro ženský do města udrží do 60 km/h krok s M5, to už nechápe v podstatě nikdo. V Hradci to dealeři z BMW zkoušeli, postavili je vedle sebe a vono fakt.

Ano, s i3 nemůžete jezdit rallye (nebo jenom chvíli), ale je to naprosto skvělé druhé auto do trochu bohatší rodiny.
27. 3. 2017 08:59
Re: Jako z komoušského ABC
Samořiditelné traktory, bagry, finišery apod. samozřejmě existují a běžně se používají. Ale jenom ve větších družstvech, kde se vyplatí ten traktor ráno vypustit a večer si pro něj přijet nebo stavebních firmách, kde je třeba velká přesnost, které není člověk schopen.
27. 3. 2017 08:58
Trapné články o ničem
Fascinují mne podobné články sdělující nám nesmyslný názor redaktora jezdícího olítanou šunkou na sjetých pneu. Že se osobní doprava promění, to je jisté. Ale že zmizí motorismus? Tady je zase jisté, že se tak nestane. Ano, magoři už nebudou moct závodit na silnicích v běžném provozu a řvoucí motorky s nehomologovanými výfuky už vám nebudou v létě neustále projíždět pod okny. No to je teda tragédie. Ale kdo bude chtít, bude mít doma v garáži pěkného veterána a toho si o pěkných víkendech vytáhne na projížďku. Něco jako dnes v Norsku nebo Švédsku s jejich starými amerikami.