Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: The Crew - konzolovka pro technofily od Ubisoftu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Virtuální svět se rozroste o další hru plnou rychlých aut a honiček. Jejími autory jsou vývojáři francouzské společnosti Ubisoft.

Na letošní herní konferenci E3 v kalifornském Los Angeles představuje společnost Ubisoft mimo jiné i svou novou závodní hru pojmenovanou The Crew. Závodníci se v ní budou prohánět městy a krajinou Spojených států a budou mít možnost plnit kooperativně všechny.

Hračičky určitě nadchne možnost kompletně přestavět své auto, což ostatně odhalují i první video. Ve světě The Crew pak nebí vůbec žádným problémem vzít standardní Chevrolet Camaro nebo Nissan 370Z a předělat jej na okruhový speciál a následně jej proměnit v off-road, s nímž se lze prohánět například pouští.

Zájemci o The Crew si zatím mohou užívat jen ochutnávek zveřejněných společností Ubisoft, protože vydání hry je naplánováno na Box One na začátek příštího roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - gld
16. 6. 2013 14:55
Re: Famózní
Off game animačky výborné ale reálna herná prezentácia ma veľmi sklamala. Žáner automobilových hier ide posledných x rokov z kopca. Posledný titul kde som nemal z jazdných vlastností a herného štýlu chuť zvracať bol zrejme NFS SHIFT.
15. 6. 2013 20:20
Re: Famózní
tyto rendrovane animacky nedelali v Ubisoftu, ale dělalo je několik studii mimo Ubisoft zrejme po celem svete, na nekterych se dělalo i v Praze :-)
Avatar - Rojin
15. 6. 2013 14:20
Famózní
animačka.. Tak oni pánové z UBISOFTU jsou nějací borci :yes: Lepší trailer jsem ještě neviděl. Vypadá to, že si budu muset koupit PS4 :-!
Avatar - Glaukos
15. 6. 2013 13:58
Box One????????
.......protože vydání hry je naplánováno na Box One na začátek příštího roku - přesněji Xbox One a PS4, chtělo by to kontrolu nad tím, co přebírám