Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Tolik Lamborghini na jednom místě jen tak neuvidíte! Spočítáte je všechny?

David Bureš
Diskuze (3)
Na srazu Lamborghini v Singapuru se sešly i raritní kousky ze Sant‘ Agaty, málokdy viděné modely Reventón Roadster a Sesto Elemento!

Video se připravuje ...

Singapur je pro automobilové fanoušky jedna z nejdražších zemí světa, ne-li ta vůbec nejdražší. Na nákup auta se tam vztahuje nejméně stoprocentní daň, která cenu zvyšuje do nebeských výšin, že si většina tamějších obyvatel automobil nemůže dovolit. Prodeje jsou navíc notně limitovány počtem vozů. Přesto všechno se v Singapuru najde množství bohatých lidí, kteří si mohou dolit i nějaký ten supersport. Dokazuje to i nedávná prezentace Lamborghini Urus pro tamější zákazníky.

Součástí asijské premiéry novinky ze Sant‘ Agaty byl totiž sraz Lamborghini, kterého se zúčastnilo neskutečných 122 vozů této značky! Tolik Lamborghini na jednom místě jen tak neuvidíte, vždyť na nedávném japonském srazu, na oslavu 50 let značky na tamějším trhu, se sešlo „jen“ asi 80 vozů s býkem ve znaku. I proto byl singapurský sraz vůbec největším asijským setkáním aut Lamborghini v historii.

Hlavní roli na srazu hrály samozřejmě dnešní modely Huracán a Aventador, které doplnili i jejich předchůdci, Gallardo, respektive Murciélago. V Singapuru ale nechyběly ani hodně exkluzivní kousky, Reventón Roadster a Sesto Elemento, v obou případech po dvou zástupcích. Lamborghini přitom vyrobilo jen 15 kousků otevřeného Reventónu a údajně 20 kusů Sesta Elementa, superlehkého speciálu, určeného jen pro závodní okruhy.

Tohle vidět na vlastní oči musela být prostě paráda!

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - beibej
18. 12. 2017 20:53
Re: samý moderní tuctovky...
Měl jsem na mysli třeba Espadu, Kuntáš nebo Ďábel. :no:
Sedám toho víc, třeba EB110 nebo F stradale a Testarossu od Koenig specials nebo 911 techart.
Co ty pako...
Avatar - HitmanPB
18. 12. 2017 20:29
Re: samý moderní tuctovky...
Čítal si článok, aké tam majú zákony ?
Lamborghini alebo ostatné superšporty sú u nich tuctovka ? :*)
No daj, akú exkluzivitu sedláš ;-)
Ježiši, ty si ale pako :-!
Avatar - beibej
18. 12. 2017 19:49
samý moderní tuctovky...
pár pozbohatlíků a pozérů se účastnilo PR akce lokálního zastoupení. :no:
Nic co by patřilo na tento web. Tohle je šmíra nejšmírovatější. :-(