Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Upoutávka na novou sezonu F1 je úlet, jaký tu ještě nebyl

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Fanoušci F1 netrpělivě vyhlíží start nového ročníku. Ještě před ním nás ale šampionát vábí čerstvou upoutávku. A je to fakt „vodvaz“!

Ještě před pár lety bylo vedení Formule 1 v čele s Berniem Ecclestonem k sociálním sítím hodně skeptické. Oficiální profil šampionátu byste nenašli nikde, maximem bylo aktuální dění na dráze prostřednictvím časomíry na oficiálních stránkách.

Jenže doba pokročila a F1 si uvědomila, že prezentováním se na sítích může oslovit další vlnu fanoušků. Dnes už šampionát naleznete na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTube.

Navíc se konečně objevuje možnost toho, po čem fanoušci volají už roky: předplacené online streamy závodů! Projekt se zatím spouští v první várce zemí, ČR ani Slovensko v nich zařazeny nejsou. Zatím.

Nyní ale k přiloženému videu, které je upoutávkou na nový ročník. Kdepak, nejde o práci kreativního fanouška, tento „vodvaz“ pustila do světa skutečně sama Formule 1! Podívejte se, jak fanoušky před startem letošní sezony šponuje. Patřím mezi ně a musím uznat, že se teď těším zase o kousíček víc. Jen připomeňme, že sezona startuje již příští víkend závodem v australském Melbourne.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
19. 3. 2018 20:18
Re: Pro autora
Díky za odpověď. Asi jsem měl štěstí, že jsem mohl od roku 1993 kdy Prostovi se Sennou, sekundovali D. Hill a mladý Schumi (+ další skvělí jezdci, které jsem zaregistroval až později).

A vzpomínám na pro mě nejlepší předjížděcí manévr v historii, kdy si Mika namazal Schumiho (SPA, 2000). To jsem u telky doslova řval nadšením.

Možná to není jen o těch technických pravidlech. Jen už není F1 divácky atraktivní. Ale třeba by diváci z dob Hunta a Laudy odmítli už éru, kterou já považuji za nejlepší, atd.

Každopádně si F1 užijte maximálně jak je možné.
19. 3. 2018 16:10
Re: Pro autora
Dobrý den,

opravdu pravidelně sleduji od roku 2006. Vašemu názoru rozumím, setkávám se s ním vcelku často. Absence grid girls ani ochranný kokpit se mi nelíbí, ale pořád pro mě ten sport má jakési kouzlo, díky kterému se na každý závodní víkend těším... zejména na ten první. :-)
18. 3. 2018 08:49
Pro autora
Dobrý den, rád bych se zeptal kdy jste začal sledovat formuli 1? Že jste nadále fanouškem tohoto divadla. Po ukončení motorů V10 sem se díval jen příležitostně. Po skončení V8 už definitivně. Určitě za to můžou i méně charismatičtí jezdci a čím dál hnusnější formule.

A po skončení grid girls bych se ke sledování nevrátil ani, kdyby zase vrátili motory namísto příslušenství k vysavači. Ty holky nejsou nutnost, ale vadí mi zdůvodnění od Liberty.