Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Vánoční kamiony Coca-Cola

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Takovou vánoční atmosféru jako reklama s vánočními kamiony Coca-Cola umí vyvolat jen málokterý reklamní spot.

Reklama s vánočními kamiony se během let stala doslova televizním fenoménem, který si získal pozornost malých i velkých. Vedle reklamního spotu probíhá již několik let akce Vánoční kamion, při níž tahač americké značky Freightliner v barvách Coca-Coly objíždí v prosinci Českou republiku.

Letos odstartoval Vánoční kamion Coca-Cola svoji pouť po České republice 1. prosince v Praze a ukončil ji 20. prosince v Kyjově. Navštívil dvacet měst v Čechách i na Moravě a rozdával radost a zábavu dětem i dospělým.

Kamion však neobjíždí náměstí jen pro potěšení dětí, jeho dalším úkolem je pomoc neziskovým organizacím. Vytěžená částka z dárků a nápojů, které se prodají během návštěvy vánočního kamionu Coca-Cola, jde do pečlivě vybrané místní dobročinné organizace. Jedná se o jedinečný projekt, u kterého máte jistotu, že podpoříte lokální aktivity.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Sonny Crockett
25. 12. 2011 19:18
Re: Pěkné
:yes: :yes: :yes:
24. 12. 2011 23:13
Re: Pěkné
Jinak ty trucky fakt jezdí, myslel jem, že se snaží pouze navodit atmosféru...

[odkaz]

Avatar - Sonny Crockett
24. 12. 2011 12:30
Pěkné
Marketing Coca-Cole vždy šel dobře, já ty reklamy miloval, jako malej jsem ty jejich tahače furt kreslil. Při představě kamionu "s čumákem" se mi vždy hned vybavil i přívěs s logem Coca-Coly... To mi to dřív i chutnalo.. :-) Nevím, jestli se Cola změnila, nebo se změnily jen mé chutě, ale dnes bych dal přednost Kofole před přeslazenou Coca-Colou :yes: