Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video z Rallye Příbram: Vojta byl vysoko!

Martin Machala
Diskuze (0)
Při neúčasti Honzy Kopeckého bylo tentokrát ve hře i první místo. I tak ale v Příbrami brala výhru asi nejočekávanější posádka.

Video se připravuje ...

Honza Kopecký je pilot světové úrovně, Fabii R5 navíc zná do posledního šroubku a jezdí tovární materiál. Kdekoliv se tedy v rámci českého mistráku objeví, na první místo můžete vsadit klidně celou výplatu.

V Příbrami však chyběl, titul už měl přece zajištěný, a tak bylo zase jednou o co závodit. A že se chlapci na čele přetahovali! Vždyť po deseti rychlostních zkouškách se vedoucí trojice (Pech, Dohnal a Černý) vmáčkla do necelé sekundy! Z boje o prvenství nakonec bohužel vypadl Jan Černý, kterému po jednom ze skoků nevydrželo rameno předního kola.

První pozici nakonec udržel Václav Pech (tím si zajistil titul vicemistra), na něhož zle dotíral Jan Dohnal na Focusu WRC. Toho velice mrzela desetisekundová penalizace, vždyť v cíli na Pecha ztrácel necelých pět sekund… Skvělé třetí místo si z Příbrami odvezl Vojta Štajf, který si nemohl vynachválit nastavení podvozku své Fabie R5.

Martin Machala
Diskuze (0)