Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Zakrývání registrační značky aneb zlaté české ručičky?

Michal Fokt
Diskuze (32)
Co je v Taxi, taxi míněno jako součást recese, převede chytrá česká hlavička do reality. Co říkáte na vychytávku, schopnou dálkově skrýt "espézetku"?

Na Youtube se dá najít kdeco. Vzpomínáte si ještě na ztřeštěný akčňák Taxi, taxi, v němž nejrychlejší smluvní přepravce ve Francii po stisku tlačítka změnil na Peugeotu 407 registrační značku auta za jinou? Podobnou specialitku měl ale na autě tuším i James Bond, ten ovšem disponoval povolením zabíjet. Teď tady máme českou alternativu, byť trošku méně sofistikovanou - SPZku s roletkou na dálkové ovládání, která značku v případě potřeby skryje.

Pokud v první chvíli zajásáte, že tohle by bylo skvělé na úseková měření, hlídajících nesmyslná rychlostní omezení na čtyřproudovkách mimo civilizaci, byla by to asi docela přirozená reakce. Ale zamysleme se dál. Bude majitel s touto "vychytávkou" na autě projíždět vesnicí rychlostí 50 km/h, nebo získá pocit nedotknutelnosti a bezohledná jízda se stane standardní formou chování, vždy a všude? A co když vás takový řidič ohrozí na dálnici nebo silnici, případně zaviní dopravní nehodu? Bude v pořádku, když mu bude takové chování procházet?

Jaký máte na podobné vynálezy názor? Jste pravověrní anarchisté nebo je vám tohle proti srsti?

Michal Fokt
Diskuze (32)
22. 2. 2013 23:11
Re: info pro poškozené
Jako ve velké míře za tyto poplatky a složenky můžou pojišťovny samy a komunikace s nima - podle mých zkušeností. Také je pravda, že prachy maj slušný za nic. >:D
Avatar - beibej
22. 2. 2013 22:50
Re: info pro poškozené
náhodou, jsou to frajeři! náhodně jim v počítači vyskakují údaje a oni jen obesílají s výhružkou na cca 5 táců. Když jim odepíšeš že se pletou jen to ukončí a posílají dál někomu jinému. Když někdo nearchivuje po pěti letech je v pr*eli. O realitu se moc nezajímaj. Když zaplatí každej desátej je to zlatej důl. :no:
22. 2. 2013 16:31
Slečna na konci to vystihla
"Petře co řekla?" "Neřekla jsem že jsi *!"

Bůhví co mu řekla >:D
Avatar - JDM
22. 2. 2013 16:30
popis videa
je taky dobrej .. supík 2.5 6V 120 kw.. zřejmě raritní šestiventilová technika >:D >:D
22. 2. 2013 14:23
Re: nač zakrývat
Neboj, Prahu znám, cca 25 let jsem v ní žil a i teď tam jsem častěji, než by mi bylo milo. Raději to už nech být. Všichni chápou, že jsi to myslel nadneseně a že třeba za týden potkáš 2 auta bez přední RZ. Možná ještě dodám, že jízda bez RZ moc hladce neprochází a vím minimálně o dvou případech, kdy to skončilo "papírama v prádelně" na 1/2 roku.