Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videotesty: Silvestrovský sestřih toho, co se nepovedlo

redakce AUTO.CZ
Diskuze (20)
Na závěr roku 2014 jsme pro vás připravili sestřih některých nepovedených záběrů, které vznikly při natáčení videí k redakčním testům.

Video se připravuje ...

Mnozí z nás stáli tento rok před kamerou poprvé v životě, ani ti zkušenější se však nevyvarovali chyb a přeřeků, které mohou ve výsledku vyznít zábavně. Podívejte se tedy na sestřih toho, co se nám v roce 2014 nepovedlo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (20)
2. 1. 2015 11:50
Re: no moc vam ty
Já myslím, že se k tebou nastavenému tématu docela trefil. >:-[] :yes:
2. 1. 2015 09:54
dopriste kuci
dopriste kuci, doporucuju pouzivat strihy, nejen ze pak video je dinamictejsi, ale i se na nej lepe diva, jednolite zabery se zoomy a svenky byli v mode tak na prelomu stoleti a bez nich nebudete mit tilik prereku a naslednych pretacek :-)

pritom prirucek jak alespon dobre tocit je na netu docela dost, takze stih, neprechazet s kamerou prez osu, nekejvat s kamerou jak kdyby visela na provazku a hlavne, vybodnout se na zoom :yes:

budem sice dobriste ochuzeni o spousty prereku, ale zase si tim ulehcite praci s natacenim jednoduchych spotu, a vice se treba zamerite na lepsi zabery samotnych aut :-)
Avatar - rohYpnol
1. 1. 2015 18:48
Re: Poděkování
podívej se na Slováky. Tam jsou hned dva až tři příklady, že novinář může i na kameře vypadat víc než k světu - např. Rasťo Chvála. Prostě umějí jak klasický psaný test, tak videotest.

Koneckonců i u nás v ČR takový příklad byl, např. Honza Koubek Tady na auto.cz jsou videotesty jen groteskou. :-!
1. 1. 2015 18:31
prereky
Tak proc se uci dlouhe citaty nazpamet, kdyz to pak akorat pletou a i kdyz se zadari, tak to zni umele. Nechte si trochu prostoru pro improvizaci a prirozeny projev, treba to pipani dveri se klidne dalo uhrat.
1. 1. 2015 16:24
Kubík
Škoda že se tam nedostalo víc Kubíka Urbanů :-) Ale i tak díky za vaší práci v roce 2014