Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Víme, kdy se objeví nová Lada Niva. Bude pořád drsná?

Michal Fokt
Diskuze (90)
Ani ruská offroadová legenda se nedožije třetí dekády 21. století, dostane bude nahrazena novým modelem. Bude také tak hardcore?

Už to vypadalo, že některá terénní auta budou po silnicích jezdit navěky. Ale žádná z legend minulého století nepřežije konec druhého desetiletí toho současného - ke střídání generací doje u Mercedesu G, Land Roveru Defender i... Lady Niva. Šéf AvtoVAZ Nicolas Maure v rozhovoru pro Capital potvrdil, že se chystá nástupce.

Spekulovalo se, že druhá generace Lady Niva dostane techniku Dacie Duster, tuto informaci však Maure vyvrátil, tím pádem jsme se ohledně bližších informací o autě nikam neposunuli. Nevíme, do jaké míry si zachová svůj nekompromisní terénní charakter, jenž byl pro auto více než 40 let typický, ale i pokud by k tomu došlo (jako že se to nezdá být úplně pravděpodobné), rozhodně bude civilizovanější.

Každopádně u Nissanu, jenž se spolu s Renaultem spolumajitelem ruské značky, bychom našli pár modelů, jejichž techniku by vůz mohl převzít. Proslýchá se, že Niva II bude představena (už(?)) v příštím roce a spekuluje se, že se bude vyrábět se tří- a pětidveřovou karoserií.

Michal Fokt
Diskuze (90)
Avatar - chetoos
9. 2. 2017 16:07
Niva
Myslím, že Niva je jeden z posledních žijících offroadů a dělníků. myslím si, že nový model již nebude tak drsný a odolný jako současný vůz. Určitě bude modernější a doufám, že i lépe ošetřený proti korozi.
Avatar - Barrichello
22. 1. 2017 19:47
Re: koho tím podpoříme
Podporíš alinaci Nissan-Renault, která je majoritním vlastníkem >:D >:D
22. 1. 2017 08:34
koho tím podpoříme
Pokud si koupíme LADU, podpoříme tím ruský průmysl. Myslíte si, že se tím zvedne kvalita života rusů, zlepší se zdravotnictví a školství? Anebo se jako obvykle vše investuje do oligarchů, zbraní a zastrašování sousedů?
21. 1. 2017 22:48
Re: Lada Niva
Niva mala niekedy samosvor?
Avatar - Barrichello
19. 1. 2017 19:20
Re: Pokud
Ano, ale koupených v síti CS Auto LADA, menší problém je, že CS Auto Lada dovezla psolední Nivu v polovině roku 2015 >:D Ještě Euro 5 >:D

jak by mohla sadská servisovat záruční opravu Nivy koupené na slovensku či v německu. Komu pošle Nedbal ze Sadské fakturu? Do Togliatti? Dobrý den, já sem tu opravil nějaký auto který si někdo dovezl z německa. Zaplatte mi to >:D >:D