Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vize sportovního sedanu střední třídy od Aston Martinu

Michal Fokt
Diskuze (6)
Aston Martin nahradí sportovní sedan Rapide obdobně velikým vozem značky Lagonda. Ale co kdyby se rozhodl konkurovat i trojkovému BMW, Jaguaru XE a Giulii?

Aston Martin sice neodolal vábení crossoverů, větší pozornost ale přece jen věnuje sedanům. Začalo to modelem Rapide, následovala superluxusní Lagonda Taraf a už teď se ví, že další model Lagonda nahradí vůz Rapide S.

O útoku na další třídy se v Gaydonu nemluví, "virtuální tuner" Theophilus Chin si však nyní pohrál s myšlenkou na nový britský sedan střední třídy, tedy přímého konkurenta takových strojů, jako je Jaguar XE, Alfa Romeo Giulia nebo stálic v podobě BMW 3, respektive Mercedesu C. Popravdě řečeno, v tomto případě si jinak šikovný počítačový grafik ukousl asi moc velké sousto a jeho kreace je poněkud disproporční, stylistické prvky modelu Rapide jako by byly násilně naroubovány na vysokou karoserii s krátkým rozvorem a zapadlými koly.

Vedle XE a Giulie, potažmo trojky by to tohle po vizuální stránce určitě neobstálo, ale stále je třeba brát v potaz, že jde o práci nadšeného amatéra, nemluvě o tom, že menší sportovní sedan by portfoliu Aston Martinu určitě slušel, byť spíše o kategorii větší, zacílený třeba na překrásné Maserati Ghibli.

Michal Fokt
Diskuze (6)
Avatar - Bubáq
13. 7. 2015 13:23
Další zcela zbytečný příspěvek na webu...
Už jen proto, že Theo Ushin umí kreslit své nábvrhy mnohem, mnohem lépe.... Tento je EXTRÉMĚ nepovedený!
13. 7. 2015 12:59
Re: FUJ
Hezčí než ta tvoje SUV obluda. Ani to moře ji nezachrání.
Avatar - chalan66
13. 7. 2015 11:54
Re: Tesla Model S
Presne, tiež prvé auto čo som si vybavil pri pohlade na toto. :-)
Avatar - flyboyeda
13. 7. 2015 11:11
FUJ
:no:
Avatar - 3_diamanty
13. 7. 2015 10:22
Re: Tesla Model S
s tym zadkom a tretim brzdovym svetlom nad kufrom to vyzera zozadu ako celica z konca 90tych rokov.... predne partie su tiez zvlastne.... akoby sa maska snazila podobat na inu zavedenu luxusnu limuzinu ( genesis od hyundaia, alebo audi? ).... nuz ale je to nastastie len "vizia"........