Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vokswagen Golf R32 na americký trh

Ladislav Čermák
Diskuze (107)
Špičková verze populárního hatchbacku za rok obohatí nabídku Volkswagenu za mořem

Američané se musí při koupi malého Volkswagenu, který se na tamějším trhu nově jmenuje Rabbit, spokojit se čtyřválcovým GTI. Špičkový šestiválec s pohonem všech kol R32 (odkaz na test) v USA k mání není. To se ovšem změní již příští rok - v červnu roku 2007 se začne prodávat limitovaná pětitisícikusová série modelu R32 i na americkém trhu jako model 2008. Nebudou to první šestiválcové Golfy v USA - do zámoří se již podíval i omezený počet Golfů R32 čtvrté generace pod jménem Volkswagen R32. Dosud není jasné, pod jakým jménem se Američanům představí pětkový Golf R32 - Volkswagen R32? Nebo snad Volkswagen Rabbit R32? Nebo tentokrát zůstane evropský název? Které pojmenování podle vás dostane na americkém trhu přednost? Diskutujte pod článkem.

Ladislav Čermák
Diskuze (107)
25. 6. 2006 23:16
Re: R... JAKO RADOST
Žádnou myšlénku, jsem tu od tebe zatím nepřečetl. Tedy vyjma té, že Accord je lepší než MB-C. Tohle myslím vážně. Tvůj plochý svět bez výraznější myšlénky... s tím tu těžko můžeš prorazit. A nebalamuť se... kdybys měl brilanci... velmi silně bys nás se svými vizemi seznámil Jardo... nic... jsi jen tzv. - napadač. Takovejch tu bylo... A že ty, Jardo bys tady, na auto.cz posuzoval kdo píše pravdu a kdo ne :-) na to máš opravdu zanedbatelný kredit, ale nejen u mě, i u svých, jak ty píšeš - přicmrndávačů. Čím by sis ho tu také získal? Palcema a úšklebkama... nebuď bláhový. Píšeš tu tři neděle, z toho 90% příspěvků jsou tlemící se smajlíci... Chybí ti něco, bez čeho tu nemůžeš delší dobu existovat. Sám moc dobře víš, co to je. Vzpomeň na mě, až to tu sbalíš. :yes:
25. 6. 2006 23:03
Re: R... JAKO RADOST
Potřebu nemáš, ale nutnost. Jinak s těma smajlíkama - vidím, že tě to vzalo :-) Zase tak tvrdě jsem to nemyslel ;-) Ale, Jardo... postavení přispěvatele si tu ještě nikdo na smajlíkách nevydobil :-) to snad chápeš, proto jsem tě na to upozornil. Do komparsu dobrý, ale jako "myšlénkář"... zatím rezervy. Velké... 8-s :no:
25. 6. 2006 22:56
Re: bez titulku
STI má o třicet koní navrch. To snad víš... a je tak o 250 dražší.
23. 6. 2006 23:23
Re: 32
To jsi ty, ten zloděj nicku? ani se tu neomluvíš?... no, tak to je tedy morálka... ;-\ :no:
23. 6. 2006 23:19
Re: 32
Jo, to je dobrej pohled. Neumím si dost dobře ani představit, že třeba ty by sis zaregistroval nick GTI a já Tibby... - :-) ;-) To by tu pár lidí po jedné diskuzi asi omejvali ;-) :yes: