Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendy na Moje.auto.cz: Volha M21

David Bureš
Diskuze (0)
Jaký je život se sovětskou carevnou, Volhou M21? Napoví jedna z recenzí na Moje.auto.cz.

Recenze vozů značky Volha se na Moje.auto.cz dají spočítat na prstech jedné ruky truhláře po dlouhé šichtě s cirkulárkou.

Jsou jen dvě. Zatímco ta první pojednává o Volze GAZ 24 (Nataše) z roku 1989, my upřeme pozornost na podstatně starší Volhu M21 z roku 1964.

Carevna v současném tyrkysovém laku je rodinným majetkem uživatele Libor-89. Jako novou ji koupil jeho děda, po něm vůz převzal otec. Ten Volhu následně spolu s Liborem-89 zrenovoval.

Volha M21 jezdila od roku 1964 do roku 1990, kdy byla na dlouhých 17 let odstavena. Zatímco v prostoru pro baterii se uhnízdilo ptactvo, karoserie a motor zůstaly v zachovalém stavu.

Hlavní výhoda carevny? Vše, co se rozbije, se dá doma lehce spravit. Slabou stránkou je však fakt, že tyto opravy jsou na denním pořádku…

Podrobnější historii jednoho z exemplářů Volhy M21 si přečtěte v recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (0)