Volkswagen Amarok V6: Naložte mu víc

Prezentace klienta
Nový Volkswagen Amarok nezná přemožitele. Pod jeho kapotou je na každou výzvu připraven třílitrový šestiválec TDI, jehož suverénní hnací sílu si budete užívat v komfortu a bezpečí prémiového interiéru.

Nový Volkswagen Amarok V6 překlenuje svou vyspělou robustní konstrukcí a mimořádnými užitnými vlastnostmi propast mezi světem tvrdé práce a volného času. Svým komfortem, bezpečností a prémiovým charakterem se vyrovná kvalitním osobním vozům, zatímco svými užitnými vlastnostmi překonává i oblíbená SUV, ať se jedná o všestranně využitelnou otevřenou ložnou plochu, vysokou užitečnou hmotnost, schopnost jízdy s těžkým přívěsem, nebo vynikající průchodnost terénem.

Prémiový pick-up Amarok vyčnívá z davu už svým nepřehlédnutelným vzhledem. A z jeho strany to není žádné klamání tělem, protože úsporný vznětový motor V6 TDI, poskytující nejvyšší výkon až 165 kW (224 k) a maximální točivý moment až 550 N.m, má dostatečné výkonové rezervy pro suverénní akceleraci i s přívěsem o hmotnosti až 3,5 tuny, přičemž v závislosti na variantě výbavy uveze i více než 1 tunu nákladu na otevřené ložné ploše. Na tu je možné naložit jednu europaletu, a to i díky největší šířce ložné plochy mezi podběhy v této třídě. Velkou předností je také nejnižší výška ložné plochy nad zemí, která usnadňuje manipulaci s nákladem.

Pevnou páteř modelu Amarok V6 tvoří velmi odolný žebřinový rám, který je ideální pro časté jízdy mimo zpevněné cesty. V závislosti na druhu předpokládaného provozu má zákazník na výběr mezi dvěma druhy odpružení zadní nápravy a dvěma druhy pohonu všech kol 4Motion v kombinaci s šestistupňovou mechanickou nebo osmistupňovou samočinnou převodovkou. I plně vytížený Amarok s připojitelným pohonem všech kol 4Motion a uzávěrkou zadního diferenciálu zvládne 100% stoupání, tedy jízdu do svahu se sklonem 45°. Amarok si díky nájezdovým úhlům 29 stupňů (vpředu), resp. 24 stupňů (vzadu) snadno poradí se strmými úseky i s hlubokými příkopy, jimiž suverénně projede i za přispění přechodového úhlu 23 stupňů. Nepřekonatelnou překážkou pro něj nejsou ani brody hluboké půl metru.

Sečteno a podtrženo, nový Volkswagen Amarok V6 je všestranným pick-upem, kterému můžete naložit víc.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly