Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Brouk: Sraz všech tří generací na pobřeží Baltského moře

Vitek
Diskuze (0)
V sobotu 17. srpna odstartuje devátý ročník akce Beetle Sunshine Tour, což je největší setkání fanoušků všech „kulatých“ modelů Volkswagen (Brouk, New Beetle a Beetle).

Akce se zúčastní mimo jiné slavné lübecké duo z pořadu „Voice of Germany“, Nathalie Dorra a Ole „Soul“ Feddersen. Na party pod širým nebem v areálu Brügmanngarten v Travemünde dorazí v novém modelu Beetle Cabriolet.

Nathalie a OIe žijí v Lübecku a poprvé se zúčastní srazu Beetle Sunshine Tour. Oba byli hvězdnými hosty Panikorchestru Udo Lindenberga a podíleli se také na úspěšné produkci MTV Unplugged. Udo Lindenberg – Live z Hotelu Atlantic, za kterou obdrželi platinovou desku. Na start jízdy Beetle Sunshine Tour se postaví s novým modelem Beetle Cabriolet. Tato akce je s více než 2000 návštěvníky největším soukromým srazem fanoušků všech tří generací VW Brouk.

Na jedinečnou akci zavítají z celé Evropy stovky kulatých volkswagenů, zrozených v průběhu šesti desetiletí, aby byl jeden z nich vyhlášen „nejkrásnějším plážovým Broukem“. Jednou ze zvláštností akce Sunshine Tour je totiž skutečnost, že se do pestrobarevných kostýmů oblečou nejen účastníci, ale i jejich vozidla. Téma může být libovolné – miláček Brouk, rock’n’rollový Brouk, svatební Brouk, plážový Brouk, Brouk 007 nebo charlestonový Brouk. Titul získá jenom ten nejoriginálnější nápad a realizace.

Debut oslaví také následující trojice: nový Volkswagen iBeetle, který se na této akci představí v evropské premiéře, společně s modelem Beetle Cabriolet Exclusive v úpravě společnosti Volkswagen R GmbH a limitovanou edicí Beetle GSR, která bude vyrobena v počtu pouhých 3500 exemplářů.

Jízda Beetle Sunshine Tour startuje v sobotu 17. srpna ve 12 hodin z Volkswagen Zentrum Lübeck a její trasa vede do areálu Brügmanngarten v Travemünde. Více informací k akci na www.beetle-sunshinetour.de.

Vitek
Diskuze (0)