Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Caddy již za 349190,- Kč

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Od února mohou zájemci o nový model Volkswagen Caddy začít zadávat své objednávky u prodejců užitkových automobilů Volkswagen.Ceny začínají na 349.190,- Kč (bez DPH).

Od února mohou zájemci o nový model Volkswagen Caddy začít zadávat své objednávky u prodejců užitkových automobilů Volkswagen. Nový Volkswagen, který využívá řady společných dílů a technologií sesterských modelů Golf páté generace a Touran, připomíná svým tvarem právě Tourana. Nový interér svým zpracováním vnáší do segmentu lehkých dodávkových automobilů novou kvalitu.

V počáteční fázi nabídka zahrnuje vedle skříňových verzí také víceúčelová provedení „Kombi“ a „Kombi-speciál“, přičemž zákazníci ocení, že u skříňových modelů a modelů Kombi-speciál mohou plátci daně z přidané hodnoty uplatnit odpočet DPH.

Zájemci o nový model mají v první fázi možnost volit buď zážehový motor

o objemu 1.4 l a výkonu 55 kW/75 k, nebo vznětový čtyřválec 2.0 SDI

s přímým vstřikováním nafty do válců o výkonu 51 kW/70 k. O něco později nabídku obohatí také zážehový čtyřválec o objemu 1,6 l a výkonu

75 kW/102 k a turbodiesel 1.9 TDI o výkonu 77 kW/104 k a vyjedou také verze s lepší výbavou „Life“.

Cena nových modelů Volkswagen Caddy začíná na 349.190,- Kč (bez DPH) za skříňový model poháněný motorem 1.4/55 kW.

Nový Volkswagen Caddy, jehož rozvor je dlouhý 2682 mm, nabízí při vnějších rozměrech 4405 mm x 1802 mm x 1833 mm prostor pro náklad velikosti

3,2 m3. Šířka ložné plochy mezi podběhy kol činí 1172 mm, délka pak

1781 mm, takže na rovnou podlahu lze uložit zboží vyrovnané na Euro-paletě. Pohodlný přístup do nákladového prostoru zajišťují standardně dodávané boční posuvné dveře na pravé straně, na přání mohou být posuvné dveře i ve druhém boku skříně. Nákladový prostor pětimístných modelů Caddy Kombi má velikost až 2,3 m3. Caddy uveze až 750 kg nákladu.

Volkswagen Caddy má bohatou bezpečnostní výbavu – u všech sedadel jsou tříbodové bezpečnostní pásy, sériově se montuje airbag řidiče, verze Kombi a Kombi-Speciál mají standardně i airbag spolujezdce. Na přání se dodávají i boční airbagy. Volkswagen Caddy má u všech kol kotoučové brzdy, protiblokovací systém ABS, brzdový asistent a protiprokluzové zařízení ASR.

Ondřej Láník
Diskuze (12)