Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Caddy Roncalli: Výhodná limitovaná série

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Volkswagen Nutfahrzeuge si pro německý trh připravil akční provedení modelu Caddy, které nese označení Roncalli.

Volkswagen Caddy Roncalli je nabízen s krátkým ale i dlouhým rozvorem náprav jako Caddy Maxi. Zájemce o tento akční model může vybírat ze všech zážehových i vznětových motorizací, které jsou pro Caddy v nabídce. K dispozici je i provedení pohonem všech kol 4Motion nebo dvouspojkovou převodovkou DSG.

Nový akční model Caddy Roncalli nabízí bohatou standardní výbavu, která mimo jiné obsahuje mlhové světlomety se statickým přisvěcováním do zatáčky, zadní parkovací senzory, klimatizaci Climatic s poloautomatickou regulací a odkládací kapsy na zadní straně předních sedadel.

Speciálně pro Roncalli bylo navrženo čalounění sedadel s kruhovým vzorem a k standardní výbavě patří i kůží obšitý volant. Součástí bezpečnostní výbavy jsou kromě čelních a bočních i hlavové airbagy.

Karoserie v metalickém laku včetně nárazníků je pro Volkswagen Caddy Roncalli Edition výbavou na přání, ale bez příplatku.

Cenové zvýhodnění Caddy Roncalli v porovnání se stejně vybaveným sériovým provedením může být podle tiskových materiálů automobilky až 6.937,60 Euro (zhruba 170.000,- Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)