Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen končí se sloganem Das Auto, prý působí moc domýšlivě

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
Logo VW bude v budoucnu provázet nový slogan „Volkswagen". Slogan „Das Auto" začal koncern používat v roce 2007, kdy ho řídil Martin Winterkorn.

V nadcházející reklamní kampani německé automobilky Volkswagen již nebude její logo provázet slogan "Das Auto". Sdělil to mluvčí firmy. Vedoucí představitelé podniku se podle agentury Reuters domnívají, že tento slogan působí příliš domýšlivě a není v souladu se snahou automobilky projevit pokoru po skandálu s manipulací výsledků měření emisí. Slogan by prý mohl naznačovat, že Volkswagen svou značku považuje za definici moderního automobilu.

Nová reklamní kampaň je součástí snahy Volkswagenu obnovit pověst po výrazném poklesu prodeje na některých trzích, včetně Spojených států a Británie. O kampani se jednalo minulý týden na uzavřeném setkání zhruba dvou tisíc manažerů podniku.

Podle jednoho z manažerů označil šéf značky Volkswagen Herbert Diess slogan „Das Auto" za absolutistický. Image královské arogance přitom není v souladu s dnešní realitou, ve které Volkswagen kvůli skandálu čelí nejen rozsáhlým nákladům na úpravu vozů, ale i pokutám a žalobám.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
2. 1. 2016 16:52
Re: nemaj dost? :)
Totální zákaz kouření v hospodách je taky kardinální nesmysl. Současný stav kdy existují oba typy zařízení. Jak kuřácký tak nekuřácký je naprosto vyhovující. Zákazník má možnost volby kam bude chodit a netřeba tedy zavádět žádný nesmyslný zákazy jak za bolševika. K ničemu to nepovede. Dopadne to maximálně jako prohibice v USA v 30 letech. Tj. totálním krachem, který bude po pár letech zrušenej.
Avatar - white label
28. 12. 2015 19:38
Re: nemaj dost? :)
Píšeš, jako by ta spotřební daň byla čistým ziskem státu/EU z kouření. Nezapomněl si přitom taky na náklady které kouřením naopak vznikají? Myslíš, že škody (kompletně!), které vznikají jak na aktivních tak na pasivních kuřácích, zcela pokryje pouze samotná spotřební daň z tabákových produktů?
A pokud by šlo primárně o naše plíce, tak se logicky žádné "odpustky" (emisní povolenky) platit nebudou, protože by přesto nejel vlak prachy/neprachy.
O zákazu kouření v restauračních zařízeních se konkrétně u nás diskutuje minimálně 20 let a pořád se prakticky nic zásadního nestalo.
Jak je to možné, když jim jde hlavně o naše plíce?
28. 12. 2015 19:25
Re: nemaj dost? :)
No jo tak hlavně, že seš přesvědčenej o tom, že EU zajímají hlavně naše zdravý plíce. Závidím ti tvůj optimismus. >:D
Avatar - Hammunasakra
23. 12. 2015 16:07
Re: nemaj dost? :)
Zakázány už sou skoro všude ;-)

Zákaz konopí je pěkná hovadina - tak zdraví prospěšných rostlina! :-!
Avatar - Hammunasakra
23. 12. 2015 16:05
Re: nemaj dost? :)
Jo to souhlas :-)

Přesto se máme nejlíp v historii a pomalu začínáme dohánět ekonomickej propad z dob socialismu ;-)

Popravdě EU hlavně nevyhovuje regionálním politikum - omezuje jim možností - neomezenou moc mají mít přece oni >:-[]