Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen má novou známku I.D. Streetmate. Půjde o model, nebo službu pro sdílení?

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
Německý koncern si před časem nechal registrovat další z mnoha názvů. Tajemstvím zatím zůstává, k čemu vlastně bude sloužit.

Seznamte se s novinkou koncernu Volkswagen, jmenuje se I.D. Streetmate a jde to... vlastně nevíme co. Mohlo by jít o cokoliv od nové mobilní aplikace pro sdílení automobilů v centrech měst až po další model z rodiny elektrické flotily I.D..

O žádosti Volkswagenu o novou značku informoval VWVortex a přidává vlastní názor, že slovo Streetmate by mohlo být označení pro malý městský elektromobil, případně kompaktní SUV.

Koncernový večer ve Frankfurtu se točil zejména kolem elektřiny a na stánku Volkswagenu byly hlavními hvězdami právě vozy rodiny I.D.. Jde o elektromobily postavené na zcela nové platformě, které budou tvořit kompletní rodinu. Zatím známe Hatch (nástupce elektrického Golfu), Buzz (pokračovat legendárního „téčka“) a crossover Crozz. Z montážních linek mají začít sjíždět v roce 2020.

Volkswagen přitom chystá ještě minimálně dva další modely této rodiny. Ponesou název Lounge a AEROe a namířeno budou mít na čínské a zámořské trhy. S jistotou víme, že budou taktéž posazeny na ryze elektrické platformě MEB.

Podívejte se na přiloženém videu na koncept I.D. Buzz, nejodvážnější vizi z elektrické flotily Volkswagenu...

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
Avatar - Peto02
29. 9. 2017 06:15
Re: Názor
Hej, ako Crossover s posuvnymi dverami celkom fajn, aj ked ten "GLE" zadok som si vsimol az teraz na fotkach... Zato ten napis vo Frankfurte za celou tou I.D. seriou: "We make the future real" mi nejak nepride pre VW priznacne >:D Ak by to bolo pri Tesle tak tomu aj verim...
Avatar - Peto02
29. 9. 2017 06:10
Re: co takhle článek
Presne, je to v Novinkach ako Další razie u Audi. Jeden člověk skončil ve vazbě 8-s
Avatar - Joky
28. 9. 2017 21:06
co takhle článek
o tom , že dneska sebrali dalšího člověka kvůli emisním levárnám od Vašich chlebodárců..

ale to ne , to se nesmí!!!!.
Názor
Ten I.D. Crozz je nádhernej, sám jsem u něj byl ve Frankfurtu, ale ta autonomita... to mi drásá nervy...