Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen nabídne USB rozhraní pro Golfa

Tomáš Votruba
Diskuze (34)
Mezi další novinky, které Volkswagen na frankfurtském autosalonu prezentoval, byť tak trochu stranou zájmu, patří USB rozhraní pro modely Golf, Golf Plus a Touran.

Mezi další novinky, které Volkswagen na frankfurtském autosalonu prezentoval, byť tak trochu stranou zájmu, patří USB rozhraní pro rodinu vozů Golf. USB konektor bude umístěn ve středové konzole pod opěrkou na ruce a bude propojen s autorádiem.

USB rozhraní můžete využít například pro připojení externích MP3 přehrávačů nebo zásobníků CD disků. Když rádio přepnete do módu pro přehrávání CD, přístroj zjistí přítomnost USB zařízení a automaticky nabídne přehrání nových skladeb. Na displeji autorádia se pak zobrazí až šest adresářů jako virtuální disky CD 1 až CD 6.

Podpora USB bude k dispozici pro modely Golf, Golf Plus a Touran od prosince tohoto roku, Volkswagen také připravuje speciální podporu pro hudební přehrávače Apple iPod. Obě tyto srandičky se budou nabízet za příplatek 195 euro (cca 5800 Kč).

Tomáš Votruba
Diskuze (34)
10. 10. 2005 22:27
Re: TEST CITROEN C3
>:D >:D :yes:
10. 10. 2005 22:26
Re: USB POHLAVÍ
Charone - kombinace bilá x červená... to je vhodný tak na patologii, nemyslíš :-) Mimochodem bílá... ta vyžaduje speciál kastli. Třeba pro Octavii II je to smrtící barva... Pěkný byly Volhy... v bílé ;-)
10. 10. 2005 22:19
Re: TEST CITROEN C3
Jasně... taky miluju zpěv ;-)
10. 10. 2005 21:16
TEST CITROEN C3
Pánové, budem tu muset trochu přidat na stylu... redakce nás dohání. Nadpis testu - DIESEL, ŽENY A ZPĚV >:D >:D :yes: :yes: mě srazil teď ze židle >:D >:D Tak to nám to dnes redakce nandala na celé čáře - stylovej test Čivavy a do toho ty diesly, ženský a zpěv... dokonalé :-) :yes:
10. 10. 2005 21:13
Re: USB POHLAVÍ
Bílé getei? To me podrž ty, Charone. To je vyloučené... tedy v mém případě. Jen "težkou", tmavou barvu...