Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen NMC vyfocen v Číně, takto vypadá produkční verze

Jan Mička
Diskuze (21)
Ještě nedávno byl jednou z hvězd pekingského autosalonu a nyní už známe jeho konečnou podobu. Takto vypadá produkční Volkswagen NMC.

Volkswagen New Midsize Coupe (zkráceně NMC) jsme si podrobně představili minulý týden po jeho premiéře na autosalonu v Pekingu. Tehdy jsme věděli, že je vůz kratší a zároveň širší než stávající Volkswagen Passat a nemá strach z prémiové konkurence v podobě Mercedes-Benzu CLA nebo Audi A3 sedan. S příchodem produkční verze, které bychom se podle prvotních informací mohli dočkat do dvou let, se elegantně sportovní design trochu zmírní. Jak ale napovídají nejnovější fotografie, nikterak dramaticky.

Snímky byly pořízeny v Číně při příležitosti testování. Jak vidno, vůz je kromě laku, jiného zadního nárazníku, menších litých kol a větší světlé výšky prakticky totožný s autosalonovým konceptem. Podle nového zdroje je oficiální odhalení hotového automobilu plánováno již na letošního konec roku a opět v Číně, kde by se měl mimo jiné i vyrábět.

Těžko odhadnout, zda se pod kapotou vozu ukrývalo dvoulitrové TSI o výkonu 162 kW, se kterým se koncept v minulém týdnu poprvé představil. Vzhledem k místu výroby se však dá o vznětových agregátech pouze polemizovat a o prodeji na evropském trhu se zatím oficiálně nemluví.


Jan Mička
Diskuze (21)
Avatar - Rubb
28. 4. 2014 23:55
Re: Jetta 2
Právě že na těch 3 fotkách vypadá velmi dobře :yes: Naopak to, co vyfotili v Číně :no:
Avatar - chalan66
28. 4. 2014 20:51
Re: pockam si radsej na oficialne snimky
No ak bude vyzerať tak ako ho prezentujú, tak to bude ešte horšie ako terajší model. Americká verzia VW !! Predná maska katastrofa. Ja osobne mám prvú generáciu Passat CC a som s ním spokojný a dizajn je stále pekný. Dokonca fanúšikovia CC, vravia že facelift CCčku uškodil, stratil dravosť a je to skôr manažérske auto pre starých páprdov. To sa jedná prednej časti samozrejme !
28. 4. 2014 20:23
kopia bmw?
mne ten bocny pohlad evokuje bmw, nie 1:1, ale prva myslienka pri pohlade zdaleka bola, ci to nie je nejaka nova trojka/patka sedan
Avatar - Ada je zase tady
28. 4. 2014 17:53
Re: No hnus velebnosti
Zato kreatury od rendlíku, to je panečku hlína... >:D
Avatar - Aladeen
28. 4. 2014 17:28
Re: Konkurent ?
To sme si už hovorili asi 100 krát , že "snáď nás prekvapí" , ale stále nič ;-\